www.car.cz
 

BMW xDrive Tour představila novinky od BMW
     10.3.2007 18:05 - Pavel Jelínek


Závěr tohoto týdne patřil ve stále ještě alespoň  trochu zasněženém Špindlerově Mlýnu akci BMW xDrive Tour, která byla první den určena novinářům a v dalších dnech potom také zájemcům z řad veřejnosti. Při akci bylo možné na vlastní kůži okusit jízdu s posledními novinkami i třeba vidět "pětku".

 byla   jen obrovská škoda, že  sníh z této silnice  zmizel právě den před akcí. Bylo ale alespoň  vyzkoušet jízdní vlastnosti na mokré  vozovce. Druhým bodem  programu pak byla ukázka možností  zdolávání terénních překážek na  uměle vytvořeném polygonu a i toto stálo za to.

A ještě pár oficiálních  informací k akci :

BMW xDrive Tour. Poznejte modely BMW s xDrive – inteligentním pohonem všech kol.

Pro všechny náročné řidiče nabízíme jedinečnou šanci objevit různorodost modelů BMW s xDrive – inteligentním pohonem všech kol. Pocítíte jejich vynikající schopnosti na zimních silnicích – na ledovce, sněhu, čvachtanici i mokré vozovce - kdy trakce a stabilita znamenají mnohé. Během této vyjímečné zkušební jízdy se k Vám samozřejmě připojí speciálně trénovaní instruktoři.

Dynamický na každém povrchu.
BMW xDrive je inteligentní pohon všech kol. Podle aktuálních povětrnostních podmínek, povrchu vozovky a jízdní situace variabilně, plynule a velmi rychle rozděluje hnací sílu motoru mezi přední a zadní nápravu. Jednoduchá myšlenka s výrazným účinkem.
BMW xDrive spojuje výhody pohonu všech kol s dynamičností typickou pro BMW. Tyto modely BMW jsou dostupné s xDrive a poskytují ideální trakci a maximální bezpečnost na každém povrchu vozovky.

Více i s aktuální nabídkou vozů BMW zde

Video z akce zde

 


 
 
Fotogalerie:   Ve stopě Valašské zimy 2007 od Petra Bači

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose