www.car.cz
 

Ženeva končí. Ale budou další automobilové výstavy. I u nás !!
     18.3.2007 10:24 - Pavel Jelínek


Věhlasný Ženevský autosalon práve dnes končí. Ale není jenom Ženeva - i u nás se koná poměrně velké množství akcí s motoristickým zaměřením. V dohledné době budou třeba následující :

Ve dnech 14. až 22. dubna 2007 se koná středoevropská veletrh AMI v Lipsku, kam je to třeba  z Prahy poměrně na dohled.
   
V Brně je pak  AUTOSALON 2007 připravován na začátek června.

Navíc se v různých  místech republiky koná  i řada menších a regionálních  akcí.

 

Základní informace o veletrhu AUTOSALON 2007

Mezinárodní veletrh osobních automobilů AUTOSALON Brno je nejvýznamnějším veletrhem svého druhu ve střední Evropě a je zařazen do prestižního kalendáře autosalonů Mezinárodní organizace výrobců automobilů O.I.C.A. Deset let dynamického rozvoje automobilových výstav v Brně dalo AUTOSALONU BRNO přívlastek největší přehlídky automobilového průmyslu ve střední a východní Evropě.

Za těchto deset let se kromě jiného brněnský areál rozrostl o 3 pavilony, takže AUTOSALON BRNO 2005 měl k dispozici již 12 pavilonů. Také další parametry tohoto veletrhu stojí za zaznamenání: 307 vystavovatelů ze 13 zemí představilo na výstavní ploše 54 241 m2 na 45 premiér, 15 konceptů a studií budoucnosti, ozdobou se stalo také uvedení nových značek na český trh, samotné automobily vystavovalo 45 výrobců a úpravců, lákadlem se stala také specializovaná expozice představující 100 let výroby automobilů v Mladé Boleslavi.

AUTOSALON BRNO v současnosti již není jen pouhou přehlídkou nejnovějších automobilů, ale stále více se profiluje jako významná společenská událost. Kromě jiného totiž představuje také nejnovější trendy v oboru, nabízí prostor pro odbornou i laickou diskusi a množstvím akcí nabízí všem příchozím ojedinělé zážitky.

Statistické údaje 2005  Počet vystavovatelů 307
Počet zúčastněných zemí 13
Výstavní plocha 54 241 m2
Počet návštěvníků 142 873

Viz více na : www.bvv.cz/autosalon
 


 
 
Fotogalerie:   Zajímavosti ze Ženevy od Pavla a Tondy Malých

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose