www.car.cz
 

Lubomír Minařík do Okříšek s novým Puntem
     20.3.2007 22:31 - tisková zpráva


            Po úspěšném vykročení mezi „velké kluky“ v úvodu sezóny čeká na posádku Lubomír Minařík – Viktor Semela o nadcházejícím víkendu první letošní start ve sprintovém seriálu. Šampionát jednodenních soutěží zahájí tradičně Rally Vysočina s centrem v Okříškách, která se může pochlubit velmi nabitou startovní listinou, a Luba s Viktorem by zde rádi navázali na své úspěchy z předcházejících let.

 

            Na valašskou posádku čeká v Okříškách opravdu velmi tvrdá konkurence. Ve startovní listině jsou zapsány takřka dvě desítky špičkových produkčních čtyřkolek, další tři „áčkové“ čtyřkolky, jedoucí v rámci nové třídy S2 (mezi nimi i Lubošův hlavní sponzor Eddy Schlager), či několik kvalitních kitových vozů skupiny A.

 

I přes účast velkého množství špičkových jezdců i vozů si ale naše posádka rozhodně nemíní klást nízké cíle. „V rámci skupiny i absolutního hodnocení míříme nejvýš,“ řekl Luba Minařík, který se v Okříškách představí s novým autem, byť stejné specifikace, jaké je to předešlé.

 

Dále dodal, že mu okříšské tratě v minulosti docela seděly a rád by zde navázal na úspěchy z předešlých let. A je opravdu na co navazovat. V předcházejících třech letech zde pokaždé vyhrál v hodnocení své třídy a v letech 2005 a 2006 dokonce nečekaně vystoupal i na nejvyšší stupínek skupiny A.

 

            A jaké by si Luba na svoji třetí letošní soutěž přál počasí? „Pokud by byly povolené hroty, přál bych si sníh. Ale kdyby ne, tak by pro nás bylo mnohem lepší, kdyby se jelo na suchu,“ dodal Lubomír Minařík, který na Rally Vysočina odstartuje se startovním číslem 10.

 

 

 

                                                                                              Jiří Dokulil, ftr-media    

 

         


 
 
Fotogalerie:   Zajímavosti ze Ženevy od Pavla a Tondy Malých

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose