www.car.cz
 

Kdo bude vítězem letošní Rally Vysočina? Jede se již v sobotu.
     22.3.2007 14:53 - tisková zpráva


Při pohledu na startovní listinu letošní soutěže na tuto otázku nikdo není schopen odpovědět. Už dlouho nebylo tolik posádek adepty na vítěze soutěže. I přes jistou krizi automobilových soutěží se ukazuje, že seriál sprintrally by opravdu mohl být tím nejzajímavějším seriálem. Přes 100 posádek jsme na seznamu přihlášených nečekali. Startovní listina tak slibuje jeden z nejnapínavějších ročníků soutěže.

Každá třída je navíc obsazena velice solidním počtem vozů s vyrovnanými posádkami. O absolutního vítěze jistě svedou boj posádky s vozy skupiny N4 a špičkové posádky s vozy S1600. Mezi největší adepty patří Antonín Tlusťák s Citroenem Saxo a domácí David Komárek s Mitshubishi Lancer Evo IX. Překvapit však mohou i ostaní jezdci v čele startovní listiny.

Podobná situace je v K4 Poháru České republiky, kde jsou adepti na vítěze také vyrovnaní. No a více než zajímavou podívanou pravděpodobně poskytne Pohár mládeže v kterém jsou přihlášeni čtyři jezdci kterým ještě nebylo 18 let. Absolutní vítěz získá pohár senátora Vítězslava Jonáše, vítěz Mio GPS Mistrovství ČR pak putovní pohár hejtmana kraje Vysočina Miloše Vystrčila a vítěz K4 Poháru ČR pohár starosty obce Okříšky Josefa Kuly. Veškeré poháry výše jmenovaní předají na cílové rampě v Okříškách v soboru 24. 3. po 15,00 hod.

Připomínáme, že už v pátek odpoledne od 16,00 hod. na Karlově náměstí budou první posádky přejíždět startovní rampu a tím startovat do soutěže. Hlavní program pak začne od 19.00 hod. Celý program jsme připravili ve spolupráci s agenturou B.B. art studio. Ohňové efekty pak připravil špičkový pyrotechnik Vojtěch Švaříček. Při show na slavnostním startu pak můžete shlédnout i produkty našeho hlavního partnera, firmy Schneider Bohemia, která se zabývá výrobou zařízení tlakové vzduchotechniky.

Soutěž samozřejmě podporují i další naši partneři, město Třebíč a kraj Vysočina. Hlavní regionální mediální partneři pak jsou Horácké noviny a Rádio Region.

Všechny další podrobné informace se dozvíte z programu rally, který zakoupíte buď samostatně nebo v setu s reklamní trubkou na čerpacích stanicích v Třebíči a okolí. Těšíme se vámi na slavnostním startu v Třebíči a následně i v cíli v Okříškách…

 

TC Rally Vysočina

 

Oficiální stránky : http://www.rallyvysocina.com/


 
 
Fotogalerie:   Monte Carlo 2006, foto Martin Viďourek, frozentime.cz

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose