www.car.cz
 

Slavnostní start Rally Vysočina již dnes v 16 hod v Třebíči
     23.3.2007 11:31 - tisková zpráva


Slavnostní start Rally Vysočina spojený se show již dnes v 16 hod na Karlově náměstí

Již dnes začne slavnostním startem od 16. hod. na Karlově náměstí v Třebíči další ročník seriálu mistrovství ČR jednodenních automobilových soutěží ve sprintrally. Poprvé v historii uvidí diváci několik novinek v Rally Vysočina. Tou první je právě přesunutí startu do centra Třebíče, kde můžete vidět nejen samotný start s představením posádek, ale celá akce je pojmuta jako jedna velká show - možno říct že jedna z největších v Třebíči.

Ve spolupráci s firmou B.B. atr studio jsme připravili přenos na megaobrazovku o rozměrech 9x6 m, vystoupení KISS revival, módní přehlídky a představení aktuálních novinek automobilového trhu v čele se Škodou Fabia, Citroenem C4 Piccaso a Nissanem Qashqai. Návštěvníci startu budou moci shlédnout i další atrakce soutěže, ty však necháme jako překvapení. Hlavní program se světelnými a ohňovými efekty pak začíná od přibližně 19. hodiny.

V sobotu se pak posádky vydají na trať 8 rychlostních zkoušek v okolí Třebíče a po 15. hodině je budou moci diváci uvítat na cílové rampě, tentokrát v Okříškách. I zde bude dojezd do cíle spojen s doprovodným programem a poháry zde předají vítězným posádkám hejtman kraje Vysočina Miloš Vystrčil, senátor Vítězslav Jonáš a starosta Okříšek Josef Kula. V Okříškách je během pátku a soboty opět umístěno i ředitelství soutěže. V sobotu večer pak všechny příznivce zveme na předání cen do kulturního domu v Heralticích, kde bude opět nejen předání cen vítězům, ale i už klasické vynikající občerstvení a diskotéka. Současně s ní zde bude i oficiálně otevřen a pokřtěn nový bar, kde budou podávány speciální míchané nápoje.

Podrobnosti o časovém harmonogramu si všichni zájemci mohou přečíst v programu rally, který je k dispozici spolu se seznamem přihlášených více jak 100 posádek na čerpacích stanicích v Třebíči a okolí. Spolu s programem budou k dispozici i povzbuzovací trubky o našeho hlavního partnera, firmy Schneider Bohemia, která se zabývá právě tlakovou vzduchotechnikou. Trubka v setu s programem soutěže je k dispozici za zvýhodněnou cenu 90 Kč.

Věříme, že na Třebíčsku uvítáme po dlouhém půstu mnoho diváků a startovní listina slibuje více než zajímavé souboje. Prakticky nikdo si nevsadí na jasného favorita soutěže, a to nejen jako absolutního vítěze, ale i na vítěze v jednotlivých třídách. Všem tedy přejeme jen ty krásné zážitky a těšíme se s Vámi na setkání odpoledne na startu soutěže na Karlově náměstí.


Tiskové centrum RV



 
 
Fotogalerie:   Setkání mistrů Sosnová 2006 od Petra Bači

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose