www.car.cz
 

Mezinárodní AUTOSALON VETERÁNŮ - TECHNO CLASSICA ESSEN 2007
     29.3.2007 19:19 - tisková zpráva


SEAT vystavuje své historické modely v Německu

 

Automobilka SEAT vystavuje na 19. ročníku autosalonu veteránů Techno Classica Essen 2007 čtyři ze svých historických modelů. Vedle legendárního SEATu 600 prezentuje španělský výrobce také SEAT 850 Sport Spider, Concept Car Fórmula a Toledo Marathon.

 

Výstava se v německém Essenu koná od 29. března do 1. dubna.

 

Jediná španělská automobilka, která byla založena před více než padesáti lety, se může chlubit mnoha pozoruhodnými modely, které vyčnívají díky své popularitě a velkým úspěchům v motoristickém sportu. Vozem, který se bezpochyby nejvíce zapsal do paměti mnoha Španělů, je právě vystavený SEAT 600.

 

 

 

 

 

 

Více informací k výše uvedené akci najdete na http://media.seat.com

 

Světový šampionát cestovních vozů WTCC je po seriálu F1 a rallyovém mistrovství WRC nejdůležitější motoristickou sportovní disciplínou. V jeho letošním ročníku si tým SEAT Sport se speciálně upravenými vozy SEAT León vede velmi dobře a obsazuje přední pozice. Po závodech v Curitibě je nyní SEAT na druhém místě ve značkách a čtvrtém a pátém místě v pořadí jezdců.

 

Další informace a fotografie ve vysokém rozlišení naleznete na stránkách http://media.seat.com/en/seatsport.html

 

Více informací o Shakiře najdete na http://www.catch-the-fever.cz/

 

SEAT


 
 
Fotogalerie:   Offroad Maraton ve Šternberku 2007 objektivy Pavla a Tondy Malých

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose