www.car.cz
 

Mičánek není plně spokojen s ostrými testy vozů Porsche
     30.3.2007 17:42 - tisková zpráva


 Pouze částečně je zatím spokojen s výsledků ostrých testů před zahájením závodní sezony v seriálech Porsche Carrera a Porsche Super Cup šéf brněnské stáje Jiří Mičánek. Oba jezdci týmu Mičánek junior a Vladimír Hladík v průběhu deseti dnů testovali své stroje na maďarském Hungaroringu a německém Oscherslebenu.

    "Ke srovnání s absolutní špičkou nám chybí jedna až dvě sekundy v časech na jedno kolo. Z tohoto pohledu musím v úvodu sezony přiznat částečné rozčarování. Nejsme sice mimo mísu, ale k optimismu máme daleko," uvedl šéf Mičánek.

    Letos se v seriálu Porsche sejde mimořádně kvalitní konkurence, do testů se už zapojilo 43 vozů. Na některých tratích se bude bojovat už v tréninku o postup do hlavního závodu. "Nepočítám ale, že bychom v tomto směru měli starosti," dodal Mičánek. Na jeho tým čeká od pondělí do středy další testování na okruhu v německém Lausitzringu.

 

-JiPo-


 
 
Fotogalerie:   Ohlédnutí za závodem FIA GT 2006 v Brně - foto R. Holub

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose