www.car.cz
 

Nový systém jízd veřejnosti na okruhu v Brně - Konec podvádění !
     11.4.2007 09:47 - tisková zpráva


Novinky pro návštěvníky

Po zkušenostech s Jízdami veřejnosti v roce 2006, kdy docházelo k falšování identifikačních pásek, zavedla společnost Automotodrom Brno nový systém kontroly a nákupu jízd.

„V letošním roce obdrží účastník jízd veřejnosti při zakoupení jízdy kartu s čárovým kódem, která bude obsahovat kromě zmíněného čárového kódu i datum, hodinu a číslo zakoupené jízdy. Bude současně sloužit zákazníkovi jako daňový doklad. Tato karta bude zkontrolována při vjezdu na závodní dráhu pomocí čtečky čárových kódů. Tím bude zamezeno falšování, ke kterému docházelo v loňském roce,“ vysvětluje Manažerka pronájmu dráhy Iva Lacinová.

Každý účastník si oproti loňsku bude moci zakoupit jízdu výhradně pro svoji vlastní potřebu. Nebude tedy možné, aby jedna osoba koupila více lístků na jednu jízdu a to i v případě, že bude mít vyplněné formuláře a průkazy totožnosti jiných osob.

Kalendář jízd veřejnosti:

Poprvé se zájemci mohli po závodní trati projet v sobotu 7.dubna v rámci akce Renocar Tuning Jaro. Dále již budou jízdy veřejnosti probíhat pravidelně.

Jízdy veřejnosti budou v sezóně 2007 zahájeny v pondělí 16. dubna

Duben pondělí + úterý + středa 18,00-19,00 hod.

Květen – srpen pondělí + úterý + středa 18,00-20,00 hod.

ří pondělí + úterý + středa 18,00-19,00 hod.

Poslední jízdy veřejnosti v sezóně 2007 proběhnou 27.září.

Investice do závodní trati a zázemí

 

MO


 
 
Fotogalerie:   Barcelona 2007 a pozlacená Buggyra

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose