www.car.cz
 

Zahájení kampaně Hledáme řidiče třídy A
     15.4.2007 18:37 - tisková zpráva


Během dubna odstartuje v tuzemsku svým zaměřením doposud unikátní kampaň s cílem hodnotit chování českých řidičů na silnicích prostřednictvím konceptu energetického štítkování.

Takovýto krok je novinkou nejen u nás, ale i v celé Evropě. Záměrem je
upozornit na důležitou skutečnost, že jen "pouhou" změnou řidičských návyků
respektive dodržováním pravidel hospodárné jízdy lze významně snížit spotřebu energie bez ohledu na typ, velikost či motorový výkon vozu. Navíc ku prospěchu bezpečnosti silničního provozu a ekonomiky jízdy.

Kampaň, jenž nese název Hledáme řidiče třídy A, podpoří řada významných organizací z oblasti veřejné i soukromé sféry (Ministerstvo životního prostředí, Ministerstvo dopravy, Škoda Auto, ÚAMK, Shell, Scania, Barum Continental, LeasePlan, Hl. m Praha, Autoklub Škoda a SEVEn, Středisko pro efektivní využívání energie).

Bližší informace o kampani budou uveřejněny na oficiální zahajovací konferenci, jež se uskuteční na Výstavišti PVA Praha-Letňany v pátek 20. dubna od 10:30 v rámci právě probíhajícího veletrhu Auto Praha 2007.

Účast na tiskové konferenci přislíbil místopředseda vlády a ministr životního prostředí Martin Bursík, člen představenstva a.s. Škoda Auto pro Řízení lidských zdrojů Martin Jahn a další čelní představitelé partnerů kampaně.

Akce tak bude současně příležitostí seznámit se s aktuálním vývojem a
stanovisky hlavních reprezentatnů české politické i podnikové sféry ve
vztahu k ambiciozním cílům Evropské unie významně redukovat energetickou náročnost a doprovodné emise automobilové dopravy v následujících letech.




Koordinátor kampaně:

Ing. Tomáš Voříšek
SEVEn, Středisko pro efektivní využívání energie, o.p.s.

Internet: www.svn.cz


 
 
Fotogalerie:   JSC Racing na Brněnském draku 2007

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose