www.car.cz
 

Video z Násedlovic s rekordem v návštěvnosti. K vidění zde !!
     18.4.2007 06:20 - Pavel Jelínek


O víkendu se jel závod  do  vrchu Slovácký  kopec v Násedlovicích. Video z něj operativně  sestříhal Nedbis, alias Michal Nedbal - a byl z toho  nakonec návštěvnický rekord na  serveru yotube.com !!

Jak byl Michal informován přímo ze správy serveru, specializovaného na videa všeho druhu, kam směřují návštěvy z celého světa. Mimochodem se jednalo  o TŘETÍ místo za pondělí v kategorii  auto moto !!!

Takže gratulujeme a přejeme třeba ještě vyšší příčky..:-)))

Video bylo upoutávkou na pořad MotorTip, i když Následlovice se v něm objeví  až příště. Nový MT bude mít   premiéru v závěru týdne a na internetu se objeví právě díky Nedbisovi již ve středu večer nebo ve čtvrtek ( 18- až 19. dubna)

Stejný autor zpracoval i víkendovou rakouskou „Acropolis“, která zahájila nový ročník populárního seriálu Austrian Rallye Challenge u našich jižních sousedů.

Tedy oblíbenou Triestingtal Rallye, konající se v okolí Weissenbachu nedaleko Vídně. Záběry Jana Olejníčka jsou  jako obvykle super, takže i toto video by mohlo mít  šanci na nějaký ten rekord...

Video z Rakouska můžete vidět zde:

Video z Násedlovic pak zde:

 PS: a Valašskou rallye můžete vidět v nejnovějším MotorTipu- viz další info  zde


 
 
Fotogalerie:   Triestingtal Rallye 2007, foto Jiří Dokulil

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose