www.car.cz
 

Další dubnový MOTORTIP nejen s Valaškou i na UPC!
     19.4.2007 15:08 - tisková zpráva


Televizní motoristický magazín MotorTip, vysílaný především v kabelových televizích, ale nyní také na celé Vysočině na TV Prima, přináší opět řadu příspěvků z různých motoristických disciplín, přičemž hlavní reportáží je ta z Valašské rallye. Pořad se navíc právě nyní vrací do sítě UPC, takže jej mohou vidět další desítky tisíc diváků.

 

Již nyní je pořad, byť z technických důvodů rozdělený na čtyři  díly, k vidění na internetu a to právě ZDE - http://www.e-auto.cz/main.asp?catid=7, kde jsou obsahy všech pořadů za poslední měsíce i přesné odkazy na pořady.  Jedná  se o archiv, do kterého je možné nahlédnout KDYKOLIV !!

 

K vidění ve druhém dubnovém MotorTipu jsou následující příspěvky:

- Úvodní podnik mistrovství republiky v rallye – Valašská Rallye s řadou akčních záběrů , včetně kotrmelce Marka s Hondou Civic, ulétnuvšího kola Kunovského s Fordem Escortem, on boardu havárie posádky Stráský Kacerovský se Škodou 130 LR , či přeběhnutí stáda srnek po vzoru Safari Rallye těsně před vozem Jana Jelínka.

-  Tým Mičánek motosport z Brna přezbrojuje na vozy Porsche

-  Rozhovory s Tomášem Kotkem a autokrosovým mistrem Evropy Petrem Bartošem

- V brněnském Rondu se premiérově  uskutečnil halový festival extrémních sportů

- Sezóna Masarykova okruhu  začala tradiční akcí Renocar Motojaro.

- Na autosalonu v Ženevě bylo k vidění i mnoho sportovních speciálů

- Pozvání do Českého Krumlova mimo jiné na vzpomínku na vozy skupiny B

 a do Mohelnice na tradiční rovněž květnový Extremtrucktrial.v Mohelnických lomech

 

„Domnívám se tedy, že pořad je opět velmi pestrý a může uspokojit každého fanouška motoristického sportu,“ poznamenává spokojeně Pavel Jelínek, který touto cestou děkuje i dalším jeho tvůrcům a všem autorům záběrů. „Pro fandy je jistě skvělou novinkou návrat MotorTipu do sítě UPC a to nejen v Brně, ale přímo celostátní. Škoda jen, že na pořad je vyčleněn pouze 12 minutový prostor týdně. Ale MotorTip tak bude vidět prakticky ve všech větších městech v této největší tuzemské kabelové síti,“ doplňuje Pavel Jelínek, šéfredaktor a producent pořadu.

 

Premiéra tohoto pořadu v Brně a na jihu Moravy bude v pátek 20. dubna v noci a stejně tak i v případě zkrácené verze na síti UPC. Na TV Vysočina se vysílá klasicky v sobotu 21. dubna ráno o půl osmé, zatímco v dalších lokalitách v různých krajích republiky se pořad vysílá ve zde obvyklých časech a to obvykle několikrát denně.

 

Připomeňme také vysílání v regionálním vysílání TV Prima v síti TV Vysočina na celé Vysočině a to s vysílacími časy vždy v sobotu a v pondělí ráno !!! Začátky vysílání jsou v 7,30 hodin v sobotu, respektive v 7,20 hodin v případě pondělní reprízy. Kromě celé Českomoravské vrchoviny je toto vysílání vidět také částečně v jižních Čechách na českobudějovicku, táborsku a jindřichohradecku a na jižní Moravě v oblasti třebíčska a znojemska !!

 

Zájemci z řad internetových diváků, kterých je podle ohlasů rovněž hodně, mají nyní možnost pořad vidět KDYKOLIV se jim zlíbí. Momentálně jsou k dispozici a k vidění všechny letošní díly a to již včetně tohoto nejnovějšího !! Více můžete vidět  právě na této adrese v sekci MotorTip: http://www.e-auto.cz/motortip

 

MotorTip je možné nadále vidět také na internetu na adrese www.tvb1.czsekci ON LINE vysílání. Konkrétně vždy v sudém týdnu zpravidla v každou lichou hodinu plus půlhodinka ( např. 7,30 – 9,30  - 11,30 hod. atd !!). Ale někdy je zde vysílán zcela jiný pořad….(což se vám v novém archivu pořadu viz předchozí odstavec nemůže stát …)

 

MotorTip je vysílán v sítích Karneval a SELFnet ( tedy na jihu Moravy), kde je po dobu jednoho týdne několik repríz denně a celostátně v síti UPC. Ale i v dalších lokálních TV, jako je KTV Hustopeče, TV OIK nebo KTV v Jeseníku. Dále jej šíří severočeská TV Lyra a TV Vysočina. V jednání jsou další lokality. Na viděnou s MotorTipem !!

 

Podrobnosti o lokalitách, kde je pořad vysílán, též na:

www.forcable.cz,

www.selfnet.cz,www.selfservis.cz,

www.oik.cz (TV OIK – Orlický infokanál),

http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),

www.hustopece-city.cz (KTV Hustopeče),

www.tvlyra.cz (TV Lyra)

http://www.jsc-studio.cz/ (TV Vysočina),

www.TVB1.cz (včetně on line vysílání na internetu !!) – metropolitní televize Brněnská jednička – Brno a jih Moravy,

www.upc.cz

www.motormix.cz , www.car.cz

www.e-auto.cz/motortip

 

 

Tisková informace pořadu MotorTip 2007_duben_02


 
 
Fotogalerie:   Valašská rally 2007, Ivo Nesrovnal

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose