www.car.cz
 

Okruh MOSTmá novou podobu webu i nový povrch na části trati !!
     20.4.2007 15:09 - tisková zpráva


Práce na přípravě trati pokračují

Po závodní dráze mosteckého okruhu se už zase prohání testující automobiloví a motocykloví závodníci. V uplynulém týdnu je ale na jeden den vystřídala zcela jiná technika. Na exponovaných místech došlo k opravám povrchu trati, upraven a natřen byl prostor za obrubníky. Přípravy závodní dráhy Autodromu Most na ostrý start sezóny 2007 pokračují.

"Opravu povrchu na některých místech si vyžádali pořadatelé prestižního německého IDM. Jejich požadavky v podstatě korespondovaly s naším plánem oprav, který jsme už měli připravený. Všechny podobné přípravné činnosti jsou podřízeny bezpečnostním požadavkům mezinárodních sportovních řádů. I výrazná zelená barva, kterou je natřen prostor za obrubníky, je vlastně bezpečnostním prvkem, protože jezdce bezděčně upozorňuje na náročné místo trati," vysvětlil výkonný ředitel Autodromu Most Michal Marek.


Dodal, že v areálu během následujících týdnů budou finišovat i další práce, které budou souviset nejen s bezpečnostními předpisy, ale i s jeho vzhledem. "V polovině května pořádáme první velký podnik sezóny, kterým bude Česká pojišťovna - Škoda Octavia Weekend. Chceme, aby se tu účastníci všech závodních kategorií, které se v jeho rámci jedou, cítili co nejlépe.

Aby je přivítalo důstojné prostředí a aby se sem zase rádi vraceli. Pracujeme pochopitelně i na údržbě prostorů pro diváky, protože závody se jezdí hlavně pro ně," řekl výkonný ředitel.


http://www.autodrom-most.cz/


 
 
Fotogalerie:   JSC Racing na Brněnském draku 2007

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose