www.car.cz
 

V maďarském Parádsasváru pokračoval KW Berg-Trophy International
     23.4.2007 18:07 - tisková zpráva


PARÁDSASVÁR

Za krásného počasí, před několikatisícovou návštěvou, si poměřilo svoje síly přes 60 jezdců z České republiky, Slovenska, Maďarska a Polska při závodě v maďarském Parádsasváru, který se jel jako druhý díl mezinárodního seriálu KW Berg-Trophy International 2007.

Vynikající trať dlouhá 5500 m s 52 zatáčkami, ale mnohdy z nekvalitním povrchem, připravila jezdcům velká úskalí. Po oba dny kraloval těmto závodům Miloš Zmeškal (Ralt 032 F3). Na druhém místě skončil vždy Jaroslav Čermák (Škoda Octavia) a třetí Martin Šípek (BMW M3).

Na tento závod přijelo přes 30 jezdců ze seriálu KW Berg-Trophy, ale účast 30-ti maďarských jezdců je velmi nízká. Pořadatelé se nevyhnuli hlavně v sobotu mnoha přehmatům, ale postupně se vše sladilo ke spokojenosti všech jezdců a diváků, kteří vytvořili výbornou atmosféru podél této dlouhé tratě.


S.Firtl


 
 
Fotogalerie:   Agrotec Iveco rally Hustopeče 2007, foto Jiří Dokulil

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose