www.car.cz
 

Střídavé oblačno v týmu MS před závodem Superstock FIM Cup 1000 v Assenu
     29.4.2007 19:54 - tisková zpráva


WSBK Holandsko / Assen

Střídavé oblačno v týmu MS Racing před zítřejším dalším závodem světové třídy Superstock FIM Cup 1000.

I přestože v holandském Assenu panuje netradičně nádherné až letní počasí, hodnocení MS Racing týmu lze v meteorologické terminologii nazvat jako střídavé oblačno. Mezitím co Matěj Smrž se otřepal z hrozivě vypadajícího pádu, když havaroval ve stejném místě jako loni Valentino Rossi a nakonec dokázal dnes zajet 13. kvalifikační čas, tak pro Barryho Burrella vylepšení času zhruba o půl vteřiny znamenalo propad až na 33.místo na startovním roštu.

Matěj Smrž:/13.místo/ : „V každém případě se tento víkend zatím vyvíjí velmi zajímavě, a proto si myslím, že 13.místo na startu není až tak špatným výchozím bodem pro získání dalšího bodovaného umístění, kterým bych rád obohatil své konto v celkové klasifikaci. Od prvního volného tréninku jsem se snažil jen na jistotu a sbírat data a procovat z mechaniky na nastavení motocyklu, což je v Assenu oproti ostatním okruhům více než důležité.

Ve včerejší první kvalifikaci jsem však poprvé letos havaroval a jak je u mne tradicí, nejednalo se o pád typu „opláchnout, ofoukat a jede se dál“, nýbrž mechanici „stavěli“ přes noc skoro nový motocykl. Odvedli skvělou práci a proto dnes bylo se skvěle fungujícím motocyklem radost jezdit. Myslím, že třináctá startovní příčka je pro všechny satisfakcí a pro mne motivací před zítřejším 60-ti kilometrovým závodem.“ 

Barry Burrell: /33.místo/ : „Motorka tento víkend je nejlepší za celou dobu co jsem si na „žiletku“ sedl. Nevím jak bych to definoval, je to prostě asi tak jak to říká Colin Edwards: „Když cítím nebo si myslím, že jsem pomalý, tak jezdím rychlé časy a to stejné funguje i obráceně. Jsem zklamaný z pozice, ale ne z dosaženého času, protože mezi všemi jezdci jsou velmi těsné rozdíly. Doufám, že se mi zítra podaří start a já si vychutnám závod, na jehož konci bych rád skončil v Top 20. jednoduché to však nebude!“.


MS Racing


 
 
Fotogalerie:   Jarní cena Brna - Divize 4, foto Alois Folta

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose