www.car.cz
 

První RZ Krumlova byla Zátoň, druhou Přídolí. Vede Kresta, Valda metal kotrmelce
     4.5.2007 18:33 - tisková zpráva


Úvodním měřeným testem 35. Rallye Český Krumlov byla Zátoň. Bohužel už na této rychlostní zkoušce přišla soutěž o jednoho z favoritů, když posádka Pavel Valoušek a Zdeněk Hrůza neudržela své nové Mitsubishi Lancer EVO IX na trati a havarovala. Jejich vůz šel přes střechu a zablokoval trať.

 

Proto byla rychlostní zkouška na osm minut přerušena. Vítězem první Zátoně se stal Roman Kresta s Mitsubishi Lancer EVO IX a potvrdil tak roli favorita soutěže. Se ztrátou 6,8 sekundy skončil Václav Pech a třetí místo obsadil Karel Trojan rovněž s Mitsubishi Lancer EVO IX. Ten již ztrácí 10,2 sekund.

 

Do vedení vozů s jednou poháněnou nápravou se dostal Josef Peták s Renaultem Clio S1600. Po vyjetí serpentin po startu končí u skládky pro technické problémy (servo) Jiří Kulhan se Škodou Fabia TDI.

 

Druhou rychlostní zkouškou bylo Přídolí. Tento měřený test vyhrál opět Roman Kresta a navýšil svůj náskok ve vedení soutěže na 15,1 sekundy. Druhý proletěl cílem Václav Pech a na třetím místě v absolutním pořadí se umístil s „dvoukolkou“ Josef Peták s Renaultem Clio S1600 a narušil tak hegemonii vozů Mitsubishi. V celkovém vedení se na prvních třech místech nic nezměnilo. Na přídolské rychlostní zkoušce havaroval mladý Lukáš Veselý. Kvůli prasklé poloose končí i Oldřich Boček.

 

V okolí Českého Krumlova panuje stále zamračené počasí, ale trať rychlostních zkoušek je suchá.

 

 

Aktuální informace získáte na oficiálních stránkách www.rallyekrumlov.cz.

Tiskové středisko 35. Rallye Český Krumlov © 2007

 


 
 
Fotogalerie:   Arotec Iveco rally Husttopeče 2007 od Jirky Navrkala

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose