www.car.cz
 

Polygon MOST zaujal další televizní štáb
     10.5.2007 00:20 - tisková zpráva


Polygon zaujal i štáb Auto Moto Revue

 

Centrum výuky bezpečné jízdy Most je v provozu půldruhého roku. Téměř denně zde běží zdokonalovací kurzy, občas je zdejší areál využíván k firemním a prezentačním akcím a tento týden se zde dokonce točila reportáž pro populární pořad Auto Moto Revue.

 

Redaktor Roman Beránek se velice zajímal o jednotlivé výcvikové moduly a výukovou metodiku. Sám si pochopitelně i některé cviky vyzkoušel a na adresu celého mosteckého centra nešetřil slovy chvály. "Reportáž z Mostu zařadíme do některého z dalších dílů během dvou tří týdnů. Řidiče to zcela určitě zaujme," řekl producent pořadu Filip Řepa.

 

Mosteckými kurzy bezpečné jízdy od 6. listopadu 2005 prošlo už přes patnáct tisíc řidičů. Ve valné většině byli získanými vědomostmi a dovednostmi vyloženě nadšeni.

 

Výcvikový areál se rozkládá na třinácti hektarech bývalé výsypky povrchového hnědouhelného lomu v prostoru diváckého svahu Autodromu Most. Jde jednoznačně o největší a také nejmoderněji vybavené výcvikové centrum v České republice.

 

(9.5. 2007)


 
 
Fotogalerie:   Rally Český Krumlov 2007 - rally legendy - foto Petr Bača

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose