www.car.cz
 

Druhý letošní závodní víkend skokana Jakuba Jandy v NF
     11.5.2007 11:41 - tisková zpráva


Už tento víkend, 11.- 13. května, se na závodní dráze Autodromu Most pojede další závod formule pod názvem Česká pojišťovna – Škoda Octavia Weekend 2007.

Mostecký závod je pokračováním domácího okruhového šampionátu, který odstartoval na konci dubna v Brně. Organizátoři víkendu slibují návštěvníkům velkou motoristickou podívanou, plnou atraktivních soutěžních kategorií.Na mostecké startovní dráze samozřejmě nebude ani tentokrát chybět skokanská hvězda Jakub Janda.

Pro Jakuba je to celkově druhý závod v letošní motoristické sezóně a také jedna z posledních šancí si na své konto připsat další soutěžní body v Národní formuli. Už od příštího týdne se totiž bude naplno věnovat přípravě na letní Grand Prix ve skoku na lyžích. Vzhledem k náročnosti přípravy na začínající letní skokanskou sezónu bude jeho další účast na motoristických závodech velmi omezena.  

A tak jen dodejme, že můžeme opět očekávat ostré souboje, při nichž nebude nouze o napětí. Věříme, že jej všichni přijdete v sobotu nebo v neděli na Autodrom v Mostě  podpořit!!!


Program víkendu začíná už v pátek  volnými a měřenými jízdami.

Časová harmonogram Divize 3:

Sobota:  9:00 hod. – warm - up

            10:50 hod. – 1. závod

Neděle:  9:30 hod. – warm – up

            12:10  hod: -  2. závod

 

Tímto Vás srdečne zveme do stáje Jandys teamu, Jakub zde bude v době mezi jednotlivými závody připraven poskytnout rozhovory či zodpovědět Vaše otázky.

S přáním pěkného dne Hana Mikulicová
www.Jakub-Janda.com

 


 
 
Fotogalerie:   LE MANS ENDURANCE SERIES Valencie © DDPI

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose