www.car.cz
 

Valach Pavel Dohnal v Hrádku poprvé s devítkou
     11.5.2007 23:00 - tisková zpráva


A je to tady!!!! Konečně se posádka Pavel Dohnal - Jiří Blažek postará o první start s vozem Mitsubishi Lancer EVO IX se, kterým jezdil doposud Vladimír Barvík.

Premiéra se uskuteční na sobotní X. Thermica rally Lužické hory, která je započítaná do šampionátu sprintrally. Pavel bude mít na dveřích číslo 202 jelikož jede Pohár ČR v rally. "Samozřejmě si před startem nedáváme žádné velké ambice. Na prvním místě je hlavně dojet v pořádku do cíle a nasbírat zkušenosti.Na dalších závodech už, ale zkusíme trochu zatáhnout. Auto má velký potenciál a je to úplně něco jiného než EVO VI se kterou jsme doposud jezdili," říká jezdec.

Takže letos posádku Dohnal-Blažek můžete vidět v seriálu sprintrally a možná také na Barum rally. Hlavním cílem na Lužických horách bude samozdřejmě i vyhrát třídu ZK 2 a skupinu ZK a za každého fanouška u tratí i doma u PC na výsledcích on-line budeme moc rádi. Díky a těším se na Vás u tratí rychlostních zkoušek.

 

René  Dohnal

www,pavel-dohnal.cz


 
 
Fotogalerie:   Rally Hořovice 2007 - foto Petr Bača

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose