www.car.cz
 

Dva slovinské úspěchy týmu Michl Motorsport
     22.5.2007 07:42 - tisková zpráva


O víkendu 19.-20. května 2007 se na kopci nedaleko slovinského městečka Sevnica sešly závodní vozy jak Mistrovství Evropy v závodech historických automobilů do vrchu, tak FIA Challegne i FIA Cup. Na trati o délce 3700 m se tak ve třech závodních jízdách utkaly vozy od těch nejstarčích až  po naprosté novinky.

 

Před nedělními závodními jízdami po ránu lehce zapršelo, vozy tedy vyrážely na studenou a místy, především v lese, mokrou trať. Další dvě závodní jízdy, které probíhaly již po poledni, se už jely na suché trati, a tak mohli jezdci předvést divákům své jezdecké umění v plné parádě.

 

Dan Michl s dvoulitrovým vozem Lotus Michl 01/07 nakonec ve své třídě zvítězil a v absolutním pořadí skupiny E1 se umístil na čtvrtém místě (za H. Pregartnerem -Porsche GT2-, S. Valantem -Lancia Delta Interale- a M. Bubničem -Lancia Delta Integrale-). V průběžném hodnocení Evropského Poháru FIA se tak posunul na druhou příčku, za Herberta Pregartnera.

 

 

Mezi historickými vozy opět kraloval Josef Michl s ověřenou Škodou 130 RS, do průběžného pořadí své kategorie 2 si opět připsal deset bodů.

 

Oba seriály se setkají na stejné trati i o příštím víkendu - závodní vozy bude tentokrát hostit oblíbená trať v Ústí nad Orlicí.

 

 

Tisková zpráva MICHL MOTORSPORT

21.5.2007


 
 
Fotogalerie:   Buggyra zářila v Zolderu 2007

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose