www.car.cz
 

Šimon Kubišta vybojoval v Mostě v Divinol Tourenwagen Cupu 3. místo
     30.5.2007 10:10 - tisková zpráva


Dalším závodem, tentokrát na Mosteckém okruhu, pokračoval o uplynulém víkendu Divinol Tourenwagen Cup 2007 (Uhsport Divinol TW+GT Cup, www.uhsport.de).

Sobotní závod se jel na mokré trati po vydatném dešti a ve své třídě (do 2000 ccm) do něho razantně zasáhl i pilot CSMS týmu Šimon Kubišta. S vozem Alfa Romeo 147 GTA bojoval o třetí příčku, ale nakonec se musel spokojit s místem čtvrtým. V neděli, již na suché trati, startoval Kubišta ze šestého místa startovního roštu. Velmi dobrou jízdou se postupně probojoval až na "medailové" pozice, když cílem projel jako třetí.

Na startu se objevila také Laura Hájková se svojí Škodou Octavia, která zde především testovala jezdeckou konkurenci DIVINOL CUPu a tyto závody také pojala jako malou přípravu na blížící se další podnik Česká pojišťovna Škoda Octavia Cupu. Navíc ještě dokázala v nedělní jízdě obsadit velmi pěkné šesté místo.

 

CSMS


 
 
Fotogalerie:   MMČR Rallycross Sosnová 27.5.2007 Svoboda Josef

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose