www.car.cz
 

Červnové plány týmu Svoboda Motorsport
     31.5.2007 22:02 - tisková zpráva


Velmi bohatý závodní program čeká v červnu na obě posádky západočeského týmu Svoboda Motorsport. Po přesunutí Labské rallye do podzimního termínu, zařadili k plánované Vltavě i Bohemii.

 

 

V úvodu letošní sezóny rozdělily posádky kdyňského týmu Svoboda motorsport své síly. Krásnou Škody 1000MB přivedl Bohumír Svoboda junior s Radkem Jaklem na třetí příčku ve třídě HA2 při volném poháru ve Švihově. Příjemné bylo i 43. místo v absolutním pořadí. Bohumír Svoboda starší s Josefem Holým neměli v tu dobu ještě připraveno neméně krásné „erko“, tedy Škodu 110R a proto jsme je letos poprvé mohli vidět až na domácím autoslalomu Koráb.

 

 Švihov i Koráb máme jen pár kilometrů od dílny, takže to byly ideální příležitosti k otestování našich aut. Oba starty proběhly bez problémů a tak se můžeme bez obav vydat na náročnější soutěže,“ uvedl mladší z Bohumírů.

 

Původně měli na programu start na Labské Trotina Rallye, kde si oba chtěli napravit reputaci z loňského příliš krátkého vystoupení. Když se Labská rallye přesunula na podzim, padlo rozhodnutí využít příležitosti ke startu na Rally Bohemia. Po dlouhodobě plánované účasti v domácí Historic Vltava Rallye konané 7.-9. června se tedy hned týden na to postaví na start i v Mladé Boleslavi.

 

 Na Vltavě chceme bojovat o mety nejvyšší v našich třídách. Bohemku považujeme za obrovskou výzvu. Těšíme se na nádherné a obtížné rychlostní zkoušky, zejména na čtyřicetikilometrový Návarov. Taková šance se hned tak nenabízí, takže nechceme chybět,“těší se již dnes Svoboda junior.

 

Vlastimil Resl

Motorsport review.cz


 
 
Fotogalerie:   MS superbike 2006 v Brně, foto Pavel Procházka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose