www.car.cz
 

Další dějství okruhového šampionátu opět o víkendu v Mostě
     6.6.2007 22:29 - tisková zpráva


Bohemia Racing Team se během následujících dnů opět přesune do severočeského Mostu. Na zdejším okruhu bude totiž ve dnech 8. – 10. června pokračovat dalším podnikem republikové mistrovství v závodech automobilů na okruzích a tým zde bude usilovat o další body do celkového hodnocení jezdců i stájí. 

 

Mechanici v posledních dnech především pracovali na technice, která při předchozích závodech v polovině května utržila četné šrámy. „Hlavně speciál  DTM bylo nutné podrobit patřičné repasi, ale nyní je stroj zase v naprostém pořádku,“ řekl manažer Petr Najman. Oznámil také jezdecké složení pro nadcházející závody, které bude opět skutečně hvězdné.

 

Na základě spolupráce s AUDI Sport se závodů znovu zúčastní švédský pilot Thed Björk a všichni se na něj velice těšíme. O uplynulém víkendu závodil ve svém rodném Karlskoga a hned po mosteckých závodech na něj následující sobotu a neděli čeká účast v dalším podniku švédského šampionátu na okruhu Anderstorp. U nás se opět sveze ve tříhodinovce jako střídač Milana Maděryče s vozem DTM  a také na AUDI A4 specifikace Supertourismo s Jaroslavem Páralem. Jako třetího pilota jsme tentokrát pozvali Tomáše Kostku,“ doplnil Najman.

 

Je tedy logické, že tým bude opět usilovat o co nejlepší umístění a samozřejmě bude chtít pracovat na dalším zrychlení. „Je jasné, že to nebude jednoduché, ale jsme připraveni udělat pro to maximum,“  uzavřel Petr Najman.

 

(4.6. 2007)


 
 
Fotogalerie:   Jarní cena Brna 2007 - D4 - foto Jiří Navrkal

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose