www.car.cz
 

Vyhrajte jízdu s Janem Kopeckým při Bohemii. Jediný start doma ...
     11.6.2007 23:52 - tisková zpráva


WRC SHOW
Rally Bohemia, Česká republika

Neděle 11.června, Kostelec nad Orlicí

Czech Rally Team Kopecký se představí domácím fanouškům v pátek 15.června 2007 v Racing Areně Sosnová u České Lípy v rámci WRC show, která je součástí Rally Bohemia 2007. Posádka Jan Kopecký-Filip Schovánek v letošní sezóně dokončila Rallye Monte Carlo a Norskou rallye na osmém místě, šotolinovou Akropolis rallye na sedmé pozici.

Během všech startů na soutěžích zařazených do seriálu Mistrovství světa v rallye vnímá Czech Rally Team Kopecký výraznou podporu nejenom českých fanoušků. Tým chce svojí účastí na WRC show poděkovat za přízeň divákům, i když v letošním ročníku na rozdíl od předchozího roku není pro vozy specifikace WRC vypsán vložený závod Super Race.

Pro diváky, kteří si zakoupí vstupenky na nekryté tribuny (250 Kč za vstupenku) a krytou tribunu (300 Kč za vstupenku), připravil Czech Rally Team Kopecký ve spolupráci se společností Škoda Auto a.s. soutěž o hodnotné ceny. Deset vylosovaných diváků bude odměněno zajímavými cenami, které věnuje Czech Rally Team Kopecký a Škoda Auto a.s.

Nejatraktivnější cenou bude zcela jistě jízda s Janem Kopeckým ve voze Škoda Fabia WRC v sosnovské Racing Areně. Hlavní cena je připravena pro tři nejšťastnější a vylosovaní diváci okusí pocity spolujezdce ve voze specifikace WRC v pátek 15.června 2007 po skončení úvodní rychlostní zkoušky Rally Bohemia 2007.

Start ve WRC Show v Sosnové bude s největší pravděpodobností naše jediné letošní vystoupení s vozem Škoda Fabia WRC v České republice. Chceme všem divákům poděkovat za podporu na světových soutěžích a udělat v Sosnové maximum pro jejich spokojenost. Připravili jsme ve spolupráci se společností Škoda Auto a.s. soutěž o hodnotné ceny pro deset vylosovaných diváků.

Tři nejšťastnější se mohou těšit na jízdu se mnou po sosnovském okruhu. Jedinou podmínkou pro účast v soutěži je vstupenka na tribunu,” řekl pilot Jan Kopecký.

www.CzechRallyTeam.com
PR


 
 
Fotogalerie:   Trabanty z Mostu © VR

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose