www.car.cz
 

Další červnový MOTORTIP – dvakrát vrchy a dvakrát rallye. A nejen to !!
     15.6.2007 20:16 - Pavel Jelínek


Televizní motoristický magazín MotorTip nabídne ve svém dalším červnovém vydání tradičně pestrou směs příspěvků , tentokrát hlavně ze závodů do vrchu a z rallye, ale krátce nahlédne i do terénu a na závody na okruzích.

 

Úvod pořadu bude patřit vrchařskému seriálu KW Berg trophy (kde je MotorTip mediálním partnerem ), jenž pokračoval na Slovensku na náročné, ale hodně rozbité trati u města Partizánské. Dále přinese podrobnější informace k Lužické rallye v okolí Hrádku nad Nisou, kde pokračoval šampionát ve sprintrallye. V Jiníně zase závodili motokrosaři a další příspěvek bude patřit opět závodům do vrchu, konkrétně Ústecké jednadvacítce v Ústí nad Orlicí, kde pokračoval tuzemský vrchařský šampionát. Na okruhu v severočeském Mostě premiérově zvítězilo Audi DTM nad  Mercedesy DTM i zbytkem letos opět velmi kvalitního startovního pole divize 4.

 

Předposledním příspěvkem bude reportáž z dalšího vydařeného podniku ve sprintralle – tropické Eurostroj rallye v okolí Tišnova. Na závěr nechybí pozvánka na blížící se Kopnou, která se jezdí ve stejné lokalitě, jako Barum rallye, ale již v závěru června.

 

Příští vysílání MotorTipu, které bude mít premiéru na přelomu června a července, se ještě vrátí k Zámeckému vrchu v Náměšti nad Oslavou a k několika karambolům, které se zde staly. Diváci se mohou těšit i na atraktivní záběry z  tradičního Extremtrucktrialu v Mohelnici na Olomoucku, či krátký příspěvek z Bohemia rallye, ale také z dalšího klání KW Berg trophy ve Vsetíně. Hlavní náplní pořadu ale bude Eurostroj rallye Tišnov, kde byl MotorTip mediálním partnerem.

 

 

MotorTip je vysílán na TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima – s premiérou v sobotu a reprízou v pondělí  ráno) a v sítích Karneval a SELFnet ( tedy na jihu Moravy), kde je po dobu jednoho týdne několik repríz denně, a celostátně v síti UPC. Dále v  lokálních TV, jako je KTV Hustopeče, TV OIK nebo KTV v Jeseníku.

 

Na internetu je pořad možné vidět KDYKOLIV viz  http://www.e-auto.cz/ nebo http://www.car.cz/ v sekci MotorTip.  Pořad je možné nadále také vidět zhruba každé dvě hodiny vždy v lichém týdnu také na http://www.tvb1.cz v sekci ON LINE. Pořad má právě dnes v noci svoji premiéru na kabelových televizích UPC (celostátně) a Karneval ( Brno) a SELFnet, kde bude vysílán celý týden do příštího pátku.

 

 

Podrobnosti o lokalitách, kde je pořad vysílán, též na:

http://www.jsc-studio.cz/ (TV Vysočina),

http://www.tv-vysocina.cz/

www.forcable.cz,

www.selfnet.cz,www.selfservis.cz,

www.oik.cz (TV OIK – Orlický infokanál),

http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),

www.hustopece-city.cz (KTV Hustopeče),

www.TVB1.cz (včetně on line vysílání na internetu !!)

www.upc.cz

 

 

Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu MotorTip:

http://www.ewrc.cz  

http://www.e-auto.cz/    

http://www.erally.cz/rs/  

http://www.auto-news.cz/ 

http://www.mediasport.cz 

http://www.emk.cz

http://nedbis.ic.cz/  

http://www.motormix.cz 

http://www.car.cz

http://www.vft-video.com/ 

http://www.ftr-media.com/ 

http://www.trebicnews.cz/ 

http://www.RELY.CZ

a dalším !

 

Tisková informace pořadu MotorTip 2007_červen_2


 
 
Fotogalerie:   DTM ovládla znovu Most

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose