www.car.cz
 

Pozor! Uzávěrka přihlášek do Pelhřimova je právě dnes!
     23.7.2007 09:26 - tisková zpráva


Pouhý den zbývá do uzávěrky přihlášek na IV.CEBIA Rallye Pelhřimov - Memoriál Tomáše Vojtěcha, která se pojede v termínu 3. – 4. srpna 2007 jako součást mediasport.cz Mistrovství České republiky v rally 2007, Mistrovství České republiky v rally historických automobilů 2007, Trofej Zóny střední Evropy v rally historických automobilů 2007 a volný zónový podnik. Pořadatelé z Rallye Klubu Pelhřimov v AČR stanovili uzávěrku přihlášek na dnešní den, pondělí 23. července!

 

Pelhřimovští pořadatelé evidovali den před uzávěrkou přihlášek na pět desítek přihlášených posádek. Řada soutěžících se hlásí na poslední chvíli. Předpokládáme, že kolem osmdesáti posádek se nám přihlásí. Řada jezdců jezdí do Pelhřimova ráda a mohou se těšit na náročné úseky rychlostních zkoušek, říká Richard Gnojek, ředitel závodu. V sekretariátu soutěže leží přihlášky od řady předních jezdců.

 

V Pelhřimově se objeví Josef Semerád, jezdec s prioritou FIA B, který pilotuje vůz Mitsubishi Lancer EVO IX. Národní prioritou ASN se pyšní Leoš Flídr (Škoda Octavia WRC). Josef Peták (Renault Clio S1600), Zdeněk Vlček, Vladimír Barvík, Milan Liška (oba Mitsubishi Lancer EVO IX). Z předních jezdců poslali již přihlášku Karel Trněný (Škoda Octavia WRC), Jiří Volf (Mitsubishi Lancer EVO IX) a další.

 

Mediasport.cz Mistrovství České republiky v rally 2007 má dva hlavní uchazeče o mistrovský titul. Největší šance mají dva jezdci, kteří pilotují vůz Škoda Octavia WRC. Vítěz Valašské rally ve Valašském Meziříčí Karel Trněný a vítěz Agrotec Iveco Rally Hustopeče Leoš Flídr.

 

Druhý jmenovaný má v průběžném pořadí náskok čtyřiadvaceti bodů, neboť na Valašsku si dojel pro druhé místo, zatímco jeho konkurent Trněný kvůli prasklému kardanu vyšel na jižní Moravě bodově naprázdno. Třetí pokračování souboje Flídr versus Trněný se odehraje právě na pelhřimovské rally.

 

Do druhého stupně republikového šampionátu se započítává celkem šest soutěží, když závod v Hradci Králové byl přeložen na listopadový termín. Tento šampionát se vyznačuje dvou etapovou rally bez testovací zkoušky a prologu při uplatnění systému Super rally, maximálně pět různých rychlostních zkoušek při nejvýše třech průjezdech, maximální délka jedné RZ je 25 km, celková délka rychlostních zkoušek je 120 km plus mínus 10 kilometrů a nové startovní pořadí do 2. etapy. Celkem rally včetně seznamovacích jízd a vyhlášení trvá tři dny.

 

 

V Pelhřimově 23. července 2007 Roman ORDELT

tiskové středisko

IV. CEBIA Rallye Pelhřimov 2007


 
 
Fotogalerie:   Požár AUDI DTM s J.Kopeckým za volantem v Jarním Brně 2007, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose