www.car.cz
 

V Kyjově se opět připravuje silniční závod motocyklů - "Kyjovský okruh"2007.
     24.7.2007 15:51 - tisková zpráva


Kyjovský okruh 2007
Již čtvrtým rokem bude v Kyjově první zářiový víkend patřit motocyklům.
Sobotní i nedělní dopoledne budou vyhrazena kvalifikačním tréninkům a samotný závod bude zahájen k nedělnímu poledni.

Závody se uskuteční ve třídách 175 ccm, 250 ccm, do 350 ccm, nad 350 ccm,
supermono, ukázková jízda sidecar a osobností. Závodů se účastní asi 120 jezdců, a závodům přihlíží na 6000 spokojených diváků.

Při závodech bude opět možnost setkat se s šestinásobným mistrem světa Jimem Redmanem, Heinzem Rosnerem, několikanásobným vítězem Grand Prix.Dalším z hostů bude Kuba Smrž, jezdec mistrovství světa superbike.

Pro diváky je připraveno mnoho doprovodných akcí, jako například kaskadérská show Aleše Poláka s partnerem. Pro nejmenší nachystali z brněnského okruhu ukázkovou jízdu minibike. Vstupenky zakoupené na víkendový závod platí i na výstavu Motocykl včera a dnes, probíhající v MKS od 21. srpna do 5. září 2007.

Její součástí je zároveň výstava fotografií Lubomíra Novosada, zachycující motocyklové pády a zároveň výstava fotografií kyjovského starosty Mgr. Františka Lukla..

Rockoví fanoušci si jistě nenechají ujít sobotní koncert skupiny Chinaski v letním kině. V hospodě u Jančů bude hrát skupina "Walter Bartoš band"

Novinkou bude i motojarmark v areálu Sokolovny, na kterém se představí i neziskové organizace zaměřené na prevenci dopravy a bezpečnosti.
 
S přáním hezkého dne Miroslav Frodl,

předseda Motoklubu Kyjov


 
 
Fotogalerie:   Pačejov 2007 objektivem Pavla Douši

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose