www.car.cz
 

Barum rally Zlín 2007 klepe na dveře. Již za měsíc
     24.7.2007 17:37 - tisková zpráva


Dnes, měsíc před startem vrcholu domácích soutěží, byla na programu tisková konference v prostorách Magistrátu města Zlína. Konference se zúčastnili kromě ředitele Barum rally Zlín, Miloslava Regnera, a zástupců Zlína a Zlínského kraje i soutěžní jezdci a to Miroslav Cais a Milan Kneifel.

 

Seznam startujících se již plní a deset dní před uzávěrkou čítá seznam tři desítky jmen, což je podle slov ředitele soutěže více než v dřívějších ročnících v tuto dobu. Mezi přihlášenými v tuto chvíli figurují již velmi zajímavá jména. Příkladem je trojnásobný vítěz a obhájce loňského prvenství Roman Kresta, který bude jako loni startovat na voze Mitsubishi Lancer deváté evoluce.

 

Další zajímavé jméno známé i z tratí MS je belgičan Freddy Loix, který se představí za volantem Fiatu Punto S2000 od R.-Tecu. Na loňský výkon bude chtít zajisté navázat i Peugeot Sport Espaňa, který přiveze dva speciály Peugeot 207 S2000 a jezdce Nicola Vouilloz a Enriqua Garciu Ojedu, pronásledující vedoucího může šampionátu IRC Andrea Navarru. Dalé nesmíme zapomenout na maďarského multišampióna Jánose Totha, který bude pilotovat také vůz Peugeot 207 S2000. Seznam startujících by se měl rozrůstat až do středy 1. srpna.

 

Dá se předpokládat, že IRC se sebou přitáhne k tratím mnoho dalších diváků a každoročně silnému zastoupení polských diváků by měl konkurovat zástup z Maďarska, který přijede podpořit populárního Janiku.

 

 

Filip Červenka

www.emk.cz


 
 
Fotogalerie:   Horácká rallye 2007 objektivem Jary Šašinky

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose