www.car.cz
 

Tonda Novák děkuje svým soupeřům za pomoc s hašením plamenů
     25.7.2007 20:06 - tisková zpráva


Doslova pohřebištěm vozů třídy A5 byla Horácká Rally Třebíč. Asi nejhůře dopadla posádka Antonín Novák – Zdeněk Hrůza. Jejich Škoda Fabia se ocitla v plamenech, které způsobily výrazné škody na technice. 
 

Slušovický pilot Antonín Novák se pomalu stává jedním z největších smolařů letošní sezóny. Ani na Horácké Rally Třebíč mu nebylo přáno soutěž dokončit. Odstoupení přišlo již v úvodu soutěže.

V polovině druhé rychlostní zkoušky nám praskla benzínová lišta. Unikající benzín se okamžitě vzňal. Následný požár se nám nepodařilo uhasit a tak jsme nedočkavě vyhlíželi posádky startující za námi. Ta minuta nám připadala jako věčnost. Chtěl bych poděkovat posádkám Lubomír Vokál – Ondřej Novák a František Markvart – René Kilián.

Díky jejich pomoci se nám podařilo požár uhasit. Škody na voze jsou velké, přesto doufám, že se nám podaří fabii nachystat do Barumky, kde s ní bude startovat Pavel Mika. Pro mě je tato sezóna snad prokletá a plná smůly.

Ze všech soutěží mám radost jen z domácí Kopné, kde jsme se svezli v krásné Felicii 1,6 Kit Car a zajeli pěkný výsledek, když jsme skončili devátí absolutně a třetí ve skupině A i ve třídě.

Doufám, že se ještě letos na tratích ukážeme,“ neztrácí naději po smolné Vysočině Antonín Novák.

 

Vlastimil Resl

Motorsport-review.cz

Poděkování posádky Antonín Novák – Zdeněk Hrůza


 
 
Fotogalerie:   Horácká Rally 2007_havárie Tomáše Pletky - foto Petr Bača

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose