www.car.cz
 

Tým OffROADSPORT CZ v létě nezahálel. A nyní na Baju do Walesu
     13.8.2007 02:00 - tisková zpráva


Po dvou vítězstvích za sebou se Mirek Zapletal chystá na další podnik evropského poháru Baja do Walesu a hned následující víkend poté čeká tým Hungarian Baja 2007.

A nejen Mirek se chystá za kanál La Manche. Do Velké Británie se v příštím týdnu podívá i druhá posádka týmu ve složení Zdeněk Pořízek – Přemysl Korejz. Poté co Zdeněk na maďarské PROHUN 500 poškodil své Pajero a byl tak nucen o týden později domácí závod ve Fryštáku absolvovat se Suzuki Jimny.

Petr Procházka upřednostní domácí seriál maratónů se Suzuki Jimny, ale na Hungarian Baja by neměl chybět. Mirek zase musel po Baja España vyměnit rychle motor, aby následující víkend mohl startovat v Maďarsku. To se nakonec zvládlo a oba jmenované závody (PROHUN 500 a Fryštáckou Skalku) vyhrál v absolutním pořadí a posunul se tak v maďarském šampionátu na druhé místo průběžného pořadí a do vedení mezinárodního mistrovství ČR.

Do Velké Británie pojede Mirek opět se svým navigátorem Mílou Janáčkem, který se posledních závodů maďarského a českého mistrovství neúčastnil z pracovních důvodů. Následně spolu budou startovat i další víkend na Hungarian Baja, kde budou obhajovat stříbrný pohár z loňského ročníku. Tedy pokud bude po Baja GB fungovat posádka i technika na 100%.


Právě ta je další horkou novinkou týmu! Po krátkých, ale úspěšných jednáních se týmu podařilo získat tovární Mitsubishi L200 Strakar. Vůz je vybaven poslední specifikací motoru V6 4.0 a tak uvidíme, jak se s ním posádka Zapletal – Janáček rychle skamarádí.

Na stránkách týmu přibylo ve fotogalerii mnoho fotek z posledních závodů a také zde můžete najít zmiňovaný nový vůz. Po Hungarian Baja bude více času a tak samozřejmě přijde na řadu i naladění auta do týmových „bojových“ barev. To ale zbytečně předbíháme a tak od příštího pátku 17. 8. sledujte on-line zpravodajství na našich stránkách www.offroadsport.cz, které se vám pokusím zprostředkovat přímo z místa dění obou soutěží.

 

Za celý OffROADSPORT CZ tým

přeje pohodový srpen

Míla Janáček


 
 
Fotogalerie:   Fryštácká Skalka 2007 - foto Petr Bača

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose