www.car.cz
 

Mičánek junior skončil v neděli druhý na Sachsenringu !!!
     13.8.2007 02:32 - tisková zpráva


    Brněnský automobilový jezdec Jiří Mičánek obsadil druhé místo v nedělním druhém sprinterském závodě seriálu Porsche Super Sport Cup na okruhu v německém Sachsenringu. V sobotním závodě ve stejném seriálu obsadil Mičánek za deště na mokré trati deváté místo.

       V obou závodech si vybojoval prvenství Francouz René Boredeaux. Mičánek vstupoval do nedělního závodu na suché trati z devátého místa na startovním roštu a v jej od vítěze dělilo pouze 0,082 sekundy.

"V posledním kole jsem se sice dostal jednu chvíli i na první místo. V tvrdém souboji měl ale Francouz nepatrně rychlejší závěr," řekl Jiří Mičánek, který dosáhl svůj nejlepší jezdecký výsledek v letošní sezoně. 

    "Oba závody splnily náš záměr využít přestávku v seriálu Porsche Carrera Cupu ke sbírání zkušeností. Ve sprinterských závodech rozhoduje každá chybička a také tvrdé souboje. Výsledek je o to cennější, že jsme neznali vůbec trať na Sachsenringu, která je technicky nesmírně náročná," poznamenal šéf stáje Jiří Mičánek senior.

   

    Výsledky

    Sobotní závod: 1. Bordeaux (Fr.) 32:08,560, ... 9. Mičánek (ČR) -6,756.

    Nedělní závod: 1. Bordeaux (Fr.) 31:19,753,... 2. Mičánek -0,082.

JiPo


 
 
Fotogalerie:   Letní Most,Divize D4, foto Martin Straka,BPA

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose