www.car.cz
 

Letní Most : mladíček Matzke s vozem Chevrolet Corvette Z06R GT3 pátý !!!
     13.8.2007 18:15 - tisková zpráva


Supersport Trophy 2007 v Mostě se vydařila

Na víkendovém podniku  Supersport Trophy 2007  na mosteckém autodromu mohl tým MM Racing z Roudnice oslavovat.V nedělním sprintu Divize 4  nad 2000 ccm dojel sedmnáctiletý pilot Martin Matzke s vozem Chevrolet Corvette Z06R GT3 celkově na pátém místě. Je to další úspěch po  smolném začátku sezóny, kdy tým provázely technické problémy.

 

Most se týmu vydařil jak technicky tak jezdecky. „ Konečně se podařilo vyladit auto tak, že jsem si mohl závod užít. Z umístění mám velikou radost, protože jsem se umístil před daleko silnějšími vozy  jako je Audi, Ferrari nebo Porche,“ řekl po závodu pilot Martin Matzke.

 

Mostecký víkend také zakončil velmi úspěšně druhý pilot MM Racing Jiří Skula.V závodě v kategorii do 2000 ccm  dojel celkově sedmý s vozem Škoda Fabia 1400 RS a ve své kategorii do 1400 ccm s přehledem zvítězil a došel si tak pro pohár za první místo.

 

Pro mě to byl velmi vydařený závod. V poli  startovalo  mnoho  silnějších vozů, než je Fabia, proto  jsem rád, že  mohu soupeřit s takovými vozy  a  závod si vychutnat až do konce,“ řekl po závodu pilot Jiří Skula.

 

Dalším domácím závodem je FIA GT3 v Brně 23.září , který pojedou  oba piloti s Corvettou. Do té doby se zúčastní ještě dvou závodů německého mistrovství ADAC.

 

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Letní Most 2007 a tým MM objektivem Karla Kubeše

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose