www.car.cz
 

Trucker Michal Dolák se s MANem těší na domácí Most
     14.8.2007 08:44 - Vladimír Rožánek


Poprvé v historii závodních tahačů se již za týden postaví na mosteckém autodromu na start mostecký jezdec Michal Dolák s truckem MAN TGA o výkonu 1000 Ps. Tento závodník absolvuje svou první sezónu v ME trucků, která má již v pořadí šestý závod. Největším problémem letošní sezóny se však nestalo pro Michala poznávání nových evropských okruhů a kontaktní souboje, kdy odpadávají části závodního trucku, ale problémy s technikou.

Třikrát poškozený diferenciál, jednou prasklý blok motoru a dvakrát zkolabování převodovky jsou závady, které letos zatím nedávají šance na lepší umístění v absolutním pořadí. Jak se nám podařilo zjistit, na mostecký závod budou všechny poškozené komponenty nové a tímto se zvedají šance na lepší umístění.

Tým okolo Michala Doláka povede do mosteckého závodu první jezdec v historii trucků Jiří Moskal, asistovat mu bude další osobnost známá z Paříž – Dakar, Josef Kakrda. Setkání prvního a jedenáctého závodníka v závodních kamiónech zařídil majitel stáje Karel Dolák a osobně se s nimi budou moci vidět návštěvníci v depu u stanu CarDo racing teamu. Přáním celého týmu je pro poslední srpnový víkend bezproblémová technika a co největší domácí divácká kulisa. Ta na posledním závodě na Núrburgringu končila na čísle 180 000 tisíc diváků a závodit v takovém kotli houkaček je velice krásný zážitek, žene vás to na hranici maxima, řekl Michal po návratu.

CarDo Racing Team Most


 
 
Fotogalerie:   Michal Dolák v Zolderu

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose