www.car.cz
 

BMW jedničky zavodily v prostředí F1 - na Hockenheimringu
     19.8.2007 15:34 - tisková zpráva


Dalším podnikem byl druhý závod v Německu a to na okruhu Hockenheimring. Stejně jako v Oscherslebenu se závodu zúčastnili němečtí jezdci Vogler a Milde dále Dán Holden a nově Holanďan Sulman. Silné jádro tvořili čeští a slovenští jezdci: Firla jun., Fulín, Matějovský, Nemec, Zajíček, Daniš, Skalický, Staněk a Firla sen.

Jedinou zástupkyní něžného pohlaví byla Karolína Rosinová, která si však vybrala porci smůly hned na začátku volných tréninků, když svého bavoráka o bouchala ze všech stran a ze závodního víkendu odstoupila předčasně.

Nejrychlejším jezdcem obou kvalifikací se stal Petr Fulín pronásledovaný Michalem Matějovským a Lumírem Firlou jr. Důkazem vyrovnanosti jezdeckého pole a identitě závodních vozů hovoří fakt prvních osm jezdců v osmi desetinách sekundy!

Způsobem start-cíl zvítězil Petr Fulín v první jízdě a pojistil si start z pole position do druhé. Až za druhým Matějovským a třetím Firlou jr. se bojovalo. Patrik Nemec, který v prvním kole udělal chybu a propadl se startovním polem. Postupně stahoval ztrátu až v posledním kole úspěšně zaútočil na čtvrté místo Martina Zajíčka.

Do druhého závodu nastupovala první čtveřice jezdců s cílem zvítězit. Povedlo se to Michalu Matějovskému, který za polovinou závodu úspěšně zdolal Petra Fulína. Chyboval také Lumír Firla jr. čehož využil Patrik Nemec a svou třetí pozici s přehledem uhájil. Pátým místem byl spokojen první z cizinců Vogler, následovaný Holdenem, Mildem, Danišem a dalšími.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Jiří Mičánek junior, Porsche Carrera cup - Norisring 2007, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose