www.car.cz
 

Soutěž !! "Staň se spolujezdcem Štěpána Vojtěcha"
     30.8.2007 06:57 - tisková zpráva


V rámci soutěže s OMV BIXXOL Rally Teamem CZ máš možnost vyhrát exkluzivní první cenu, kterou je svezení po boku Štěpána Vojtěcha. To proběhne v ČR, v rámci testu před dalšími soutěžními starty.

Správně si tipni a můžeš vyhrát nejen svezení, ale i pozornosti od partnerů OMV BIXXOL Rally Teamu CZ. Ve hře jsou ještě DVD OMV Rally Teamu, PC hry Colin McRae 04 s dabingem Michala Ernsta, modely vozu Peugeot 206, teamové hrací karty, PUMA klíčenky, knihy Napětí ve světové rallye, podepsané karty k Novozélandské rallye a pozornosti od nového teamového partnera společnosti GE Money Auto.

Své správné tipy na soutěžní otázky pošli na soutez@eventconcept.cz do  čtvrtka 30.8. 2007. Přehled výherců nalezneš po skončení rallye na teamových stránkách mezi novinkami.

Vyhrávají všichni ti, kteří správně zodpoví na úvodní otázku a správně tipnou doplňující otázku č. 2. Maximální počet výherců je však deset, o pořadí tedy rozhoduje rychlost zaslaných správných odpovědí.

 
Soutěžní otázky:
1.  Kolikátý ročník Rally New Zealand je ten letošní?

2. Na jaké pozici v kategorii P-WRC dokončí Štěpán Vojtěch Rally New Zealand 2007?
 
Účastí v soutěži souhlasí zúčastnění s jejími pravidly, k nahlédnutí na www.omvrallyteam.cz


 
 
Fotogalerie:   Barumka 2007 objektivem D. Kužely

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose