www.car.cz
 

TV MOTORTIP – Pelhřimov, trucky, Barumka i seriál FIA GT…
     7.9.2007 13:46 - Pavel Jelínek


Televizní motoristický magazín MotorTip nabídne ve svém vysílání s premiérou o nadcházejícím druhém zářiovém víkendu dvě vydařené  rallye, ale také okruhové závodů  trucků a  gétéček.

 
V prvním zářiovém Motortipu  se budeme  věnovat ještě jednou a podrobněji i s mnoha  rozhovory srpnové Rallye Pelhřimov. Dále představíme naše mladíky Martina Matzkeho  a Jiřího Skulu, startující s Corvetou v šampionátu FIA GT, který již brzy zavítá do Brna. Tradičně se jako mediální partner celého seriálu podíváme také na vrchařský KW Beg trophy, který  pokračoval závodem  ve slovenském Pezinoku.
 
Mostecký okruh má za sebou vrchol sezóny a byl  jím tradičně Evropský závod  trucků, v němž  zářil domácí tým  Buggyra. Opravdu hvězdná konkurence se  pak o stejném víkendu v závěru srpna sjela na zlínskou Barum rallye. V posledním příspěvku  zmíníme aktuální změnu pro  fandy  trucktrialu – místem konání posledního letošní  závodu  totiž nebude Šiklův mlýn na Vysočině, ale Chříč,“ přiblížil jednotlivé příspěvky šéfredaktor pořadu Pavel Jelínek.
 
Speciální poděkování pak  patří kromě kolegům kameramanům také Michalovi Nedbalovi( alias  Nebis), který operativně zaskočil za náhle onemocněvšího střihače a pořad se tak podařilo v pořádku a včas dodělat,“ dodal ještě Pavel Jelínek.
 
MotorTip je vysílán na TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima – s premiérou v sobotu a reprízou v pondělí ráno) a v sítích Karneval a SELFnet ( tedy na jihu Moravy), kde je po dobu jednoho týdne několik repríz denně. Je vysílán i celostátně na „Infokanálu Posel“ v síti UPC, ale zde je zkrácován na  dvě dvanáctiminutovky. Dále je k vidění v  lokálních TV, jako je KTV Hustopeče, TV OIK nebo KTV v Jeseníku.
 
„Nově je domluveno i vysílání v Břeclavi, ale ještě je otázkou zda zde budou vysílat  již tento   díl,“ doplnil Pavel Jelínek. Příští MotorTip pak bude patřit delší  reportáži z Barumky, ale také  Vyškovu, kde je pořad mediálním partnerem, i jedné novince k příští sezóně v rallye. A nejen to !!
 
 
Pořad je možné nadále vidět zhruba každé dvě hodiny vždy v lichém týdnu také na http://www.tvb1.cz v sekci ON LINE. Na internetu je pořad možné vidět také KDYKOLIV viz  přesné odkazy na http://www.e-auto.cz/ nebo http://www.car.cz/ v sekci MotorTip a to prostřednictvím serveru  www.yotube.com.
 
Podrobnosti o lokalitách, kde je pořad vysílán, též na:
http://www.jsc-studio.cz/ (TV Vysočina),
www.oik.cz (TV OIK – Orlický infokanál),
http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),
www.hustopece-city.cz (KTV Hustopeče),
www.TVB1.cz (včetně on line vysílání na internetu !!)
 
 
Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu MotorTip:
a dalším !
 
Tisková informace pořadu MotorTip 2007_září

 
 
Fotogalerie:   Matador Czech Truck Prix 2007, foto Pavel Douša

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose