www.car.cz
 

Nový web o záludnostech kupování ojetého auta !! Auta pod lupou
     10.9.2007 06:48 - Pavel Jelínek


Zajímavý web o kupování ojetého auta

Pokud chce člověk v dnešní době koupit ojeté auto, je vystaven mnoha rizikům a nebezpečím. Vůz z druhé ruky může pocházet z krádeže, může být ve špatném technickém stavu či před finančně náročnými opravami. Velká hrozba také je, že je vozidlo opravené po nějaké větší havárii. V ČR je také velmi častým nešvarem stáčení tachometru. Při koupi ojetiny se tak můžete za hodně peněz poměrně dost spálit.

Na druhou stranu, v podobě ojetiny se dá získat kvalitní a spolehlivé auto s dobrou výbavou, za zlomek ceny nového auta. Ve hře je tedy dost peněz v podobě možné úspory.

V květnu 2007 jsem sám ojeté auto vybíral. Na všechny zmíněné problémy jsem narazil, a proto jsem se snažil získat maximum informací, abych neudělal špatnou koupi - ať už konzultací s odborníky nebo hledáním na internetu. Koupil jsem díky tomu auto, které je přesně takové, jaké jsem očekával: nebourané, spolehlivé, s malým počtem najetých kilometrů a bez závad.

Když jsem auto sám sehnal, bylo mi líto všechny mnou nasbírané informace jen tak zahodit. Chtěl jsem je v co nejvyšší míře předat dalším lidem, kteří se chystají koupit ojeté auto.

Vytvořil jsem proto web "Průvodce koupí auta pro normální lidi", který se nachází na adrese <http://auta.podlupou.info>.

Pokud se chystáte koupit ojeté vozidlo, myslím že by vám zde uvedené informace měly ve velké míře pomoci vyvarovat se chyb a koupit auto přesně podle svých představ. Přeji vám tedy příjemné čtení a hodně štěstí při koupi!

 

 

Martin

http://auta.podlupou.info


 
 
Fotogalerie:   Le Mans 2007 a Vršeckého ZLATÁ neděle, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose