www.car.cz
 

MM Racing s Matzkem a Skulou se těší na domácí závod FIA GT
     12.9.2007 19:56 - tisková zpráva


V úterý 11. září bylo dopoledne v konferenčním sále společnosti DaimlerChrysler Automotive Bohemia s.r.o. v Praze poněkud rušno.
 
Konala se zde totiž společná tisková konference týmu  Maranello a týmu MM Racing, na kterou se sjeli  novináři z prestižních médií. Tématem tiskové konference roudnického týmu byl domácí závod FIA GT3 v Brně, který se jede již 22.září.
 
 
Na konferenci jezdci zhodnotili i uplynulou polovinu sezóny a netajili se ani tím, že se na domácí závod opravdu těší.  „Chceme dokázat, že nejedeme žádnou sérii závodu  jen tak a umístění do desátého místa v konkurenci  38 vozů  kategorie GT3 je pro nás doma v celku reálné,“ uvedl na dotaz novinářů Jiří Skula.
 
 
Domácí trať má velkou výhodu v tom, že ji piloti dobře znají a mají tak mnohem větší šanci dostat se  na startovním roštu na přední pozice. Ostatní světové okruhy neznali a jeli je poprvé, což bylo také znát na dosavadních výsledcích šampionátu.  „Každý závod je pro nás sbírání zkušeností a umístění do desátého místa je minimum, co bychom měli domácím divákům ukázat. Závod na domácím okruhu má výhodu i v tom, že nás přijde podpořit mnoho našich příznivců,“ uvedl sedmnáctiletý pilot Martin Matzke.
 
Před domácím podnikem se tým MM Racing zúčastní s vozem Chevrolet Corvette Z06R GT3 ještě závodu  ADAC GT Masters na okruhu v Sachseringu nedaleko města Chemnitz, který začíná již tento pátek 14.září.
 
 
 
 
PR
 

 
 
Fotogalerie:   FIA GT Adria Raceway © FIA GT

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose