www.car.cz
 

Laura Hájková a Šimon Kubišta startovali na německém Sachsenringu
     19.9.2007 07:25 - tisková zpráva


Jezdci našeho týmu Laura Hájková a Šimon Kubišta startovali o uplynulém víkendu v předposledních závodech německého seriálu závodů Divinol Tourenwagen Cup 2007. Ty se tentokrát konaly na technické trati okruhu Sachsenring. Oba jezdci zde startovali vůbec poprvé a i přes omezený počet tréninků zvládli v krátké době trať velmi dobře.

Laura Hájková s vozem Škoda Octavia Cup seriál jela jako přípravu na závody Česká pojišťovna - Škoda Octavia Cup, ve kterých startuje již příští víkend. Šimon Kubišta je zkušeným jezdcem Divinol Cupu a v Německu startoval opět s vozem Alfa Romeo 147. Po počátečních problémech s nastavením vozu se týmu podařilo toto optimalizovat a Šimon se postupně propracoval v obou závodech do první poloviny startovního pole.

Laura po nezaviněné kolizi s jiným jezdcem poškodila zavěšení zadního kola a první závod nedokončila. Do druhého závodu se vůz pak již opravit nepodařilo.

Poslední závody letošního seriálu Divinol Tourenwagen Cup proběhnou ve dnech 19. až 20. října na okruhu Hockenheim.

 

ČSMS


 
 
Fotogalerie:   Jan Jež zlatý na Sachseringu, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose