www.car.cz
 

Brněnský okruhový víkend je za dveřmi, tým BRT chystá ofenzívu
     19.9.2007 11:03 - tisková zpráva


Kompletní Bohemia Racing Team se stěhuje do Brna. V rámci nabitého víkendu FIA GT a Podzimní ceny Brna se na Masarykově okruhu budou prezentovat všichni jezdci se všemi stroji, které má nyní stáj k dispozici. Jede se nejen kompletní podnik okruhového mistrovství, ale také finále Česká pojišťovna – Škoda Octavia Cupu. Jezdci rudostříbrných vozů Audi a Škoda míří hodně vysoko.
 
V rámci  Mezinárodního mistrovství ČR v závodech automobilů na okruzích nasazuje BRT opět hlavně Audi A4 DTM, s nímž v nedělním sprintu pojede Milan Maděryč a v sobotním vytrvalostním závodě na 3 hodiny se s ním budou střídat Thed Björk a Tomáš  Kostka. Starší Audi A4 ST ve sprintu osedlá Miroslav Forman. V letošním závěrečném podniku poháru octavií se budou chtít blýsknout Michaela Pešková a Jiří Gottwald.
 
Předchozí mistrovské závody se jely před měsícem na Slovensku, octavie závodily na konci srpna v Mostě v rámci víkendu trucků. „Technika mezitím prodělala patřičnou repasi a na Brno jsem dobře připravení,“ řekl manažer Petr Najman. „Brněnský víkend je jistě významný, protože bude určitě hojně navštívený a my se budeme chtít blýsknout před fanoušky i partnery Bohemia Racing Teamu. Milan Maděryč si drží třetí místo v průběžném hodnocení a v poháru týmů jsme druzí.
 
V atraktivním Česká pojišťovna – Škoda Octavia Cupu jsme mezi soutěžícími čtvrtí, Jirka Gottwald je průběžně osmý a Michaela Pešková dvanáctá. Je zajímavé, že bodovací matematika poháru nabízí dokonce potenciální  možnost, že kdyby se Jirkovi v Brně skutečně hodně dařilo, mohl by skončit celkově třetí! Je rozhodně jisté, že celý tým v Brně udělá maximum pro to, aby výsledky byly co nejlepší. Startujeme a už od čtvrtka budeme sídlit v brněnském paddocku,“ uzavřel Petr Najman.
 
(18.9. 2007) 

 
 
Fotogalerie:   Trucktrial v pískovně Drnovice 2007, foto pořadatelů

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose