www.car.cz
 

Podzimní cena Brna - MM Racing chce uspět FIA GT3 European Championship.
     21.9.2007 07:26 - tisková zpráva


O tomto víkendu se jede na trati Masarykova okruhu v Brně hned devět závodů. Na programu podniku FIA GT Championship a Podzimní cena Brna jsou čtyři vytrvalostní a pět sprintových závodů. V sobotu 22.září v 10.35 hodin začíná MM Racing kvalifikační trénink evropského šampionátu FIA GT3 European Championship.
 
První závod s letmým startem je naplánován na sobotu  ve 14.45 a druhý  na neděli na 11.30 hodin. Lákavý dvouhodinový vytrvalostní závod FIA GT Championship startuje  v neděli ve 13.15 .
 
Přímý přenos z Brna vysílá Česká televize v neděli od 13.OO hodin na programu ČT 4. Návštěvníci, kteří přijedou na Automotodrom Brno vlastním vozem či motocyklem mohou využít parkovacích ploch u tribuny T1 a parkoviště P-VN (naproti tribunám T2, T3).
 
Kromě atraktivního programu na závodní trati a v týmovém stanu MM Racing  je pro návštěvníky připraven i bohatý doprovodný program v areálu na Automotodromu. Zájemci si mohou vyzkoušet Sony Playstation2, automobilový trenažér Force 301, trenažér formule A1, pro děti je připraven skákací hrad nebo lezecká stěna Coca-Cola.
 
Pro dámy bude otevřen kosmetický koutek.
 
 
 
Karel Kubeš
Media editor
 
Více na týmových stránkách :
a

 

 
 
Fotogalerie:   MM s Corvetou GT 3 na Sachseringu, foto K. Kubeš

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose