www.car.cz
 

Domácí úspěch týmu MM Racing a mladíků Matzkeho a Skuly
     24.9.2007 11:08 - tisková zpráva


Perfektním umístěním jezdců MM Racing v prvním závodě začal další podnik FIA GT Championship při Podzimní ceně Brna. Na startovní roštu bylo 37 vozů kategorie GT3. Jiří Skula a Martin Matzke dojeli v sobotu na výborném pátém místě a v neděli na místě osmém. Vzhledem k nízkému věku pilotů a počtu vozů celého šampionátu je to velký úspěch celého týmu.
 
Na tento výsledek jsme dlouho čekali. Je to zúročení trablů, které nás od počátku šampionátu provázely. Jsem moc rád, že se nám to podařilo právě na domácí trati. Je to náplast i pro mechaniky, kteří trpěli pokaždé, když auto nedojelo, i když odváděli vždy svoji práci na sto procent,“ zhodnotil domácí závod vedoucí týmu Martin Matzke. Sobotní závod startoval Jiří Skula z pátého pole a hned od začátku začal bojovat o umístění a držení pozice.
 
 
V takovém mistrovství je i pilot na desátém místě velice rychlý a držet pozici znamená jet stále na maximum a každé zaváhání znamená ztrátu a propad o pozici níže,“ konstatoval po dojetí Jiří Skula. Také Martin Matzke ml. měl ohromnou radost z umístění. „Jsem rád, že se nám podařilo zajet takový výsledek .V sobotu rozhodla situace po startu, kdy Jirka předjel tři auta a Corvettu mi odevzdával na šestém místě. Zastávka v boxech byla perfektní a bez chyby. Chybělo ještě pár kol a možná by se povedlo i čtvrté místo. Každopádně bylo splněno naše předsevzetí umístit se do desátého místa.“
 
 
 
Pro návštěvníky a příznivce MM Racing byl po celý víkend připraven doprovodný program včetně hudby a občerstvení v týmovém stanu.Po každém závodu byla uspořádána autogramiáda jezdců. Velký úspěch mělo vystoupení tanečnic, ale i vtipné moderování Leoše Mareše, který se opravdu nenechal zaskočit v žádné situaci.
 
Oficiální stránky týmu : http://new.mm-racing.cz

 
 
Fotogalerie:   FIA GT3 Brno 2007, MM racing, foto týmu Karel Kubeš

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose