www.car.cz
 

Interserie Sprint Challenge: David Palmi dojel čtvrtý a pátý v Poznani
     8.10.2007 17:48 - Vladimír Rožánek


Na polském letištním okruhu, který doznal letos drobné změny, nejlépe úřadovali domácí piloti. Na letišti v Poznani se bohužel opět nemohly prohánět stroje F3000, a tak Milavec s Gerstlem museli stupně vítězů nuceně přepustit jiným jezdcům s formulemi do 2000ccm3. Mezi nimi se letos poprvé objevil náš David Palmi s formulí Renault 2,0 a nevedl si vůbec špatně. Dobře zajeli hlavně domácí Kochanski a Gill se staršími monoposty F3, kterým naučená trať zajistila plné body.

 

První jízdu vyhrál Michal Gill s Reynardem VW F3 a za svými zády nechal jak druhého Kochanského, tak i Marcela Baierleho. Hned za ním však skončil David Paĺmi a čtvrté místo je pro něj dobrým výsledkem. Obhájce titulu Marek Schramm s další formulí Renault 2,0ltr. bohužel neustál bez úhony souboj s oběma Poláky a závod nedokončil.

 

Druhá jízda patřila Kochanskému na Dallaře Mugen Honda a vrátil tak porážku Michalu Gillovi s Reynardem VW. Třetí místo z Poznaně odvezl Marek Schramm a trochu tak poopravil svůj bodový stav. Za ním dojel v první jízdě třetí Baierle a David Palmi při své druhé jízdě v Interserii skončil na pátém místě mezi formulemi do 2000ccm3 a poslal tak soupeřům dobrou navštívenku.

 

Výsledky Interserie Sprint Challenge Poznaň II:

 

1. jízda

M.Gill (PL) – Reynard VW F3

M.Kochanski (PL) – Dallara Mugen-Honda F3

M.Baierle (D) – formel Renault 2,0

D.Palmi (CZ) – formel Renault 2,0

C.Ruszkowski (PL) Eufra Opel F3

 

2. jízda

M.Kochanski (PL) – Dallara Mugen-Honda F3

M.Gill (PL) – Reynard VW F3

M.Schramm (D) – formel Renault 2,0

M.Baierle (D) – formel Renault 2,0

D.Palmi (CZ) – formel Renault 2,0

 

Finále Interserie Sprint Challenge má na programu Nürnburgring v Německu 19.10.2007.

 

Text: Vláďa Rožánek, foto: Rolf Schindler

 


 
 
Fotogalerie:   Interserie Sprint Challenge 2007, foto Miloš Jenčík

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose