www.car.cz
 

Při víkendové A1 GP v Brně se opět představí dvacítka pohárových octavií
     10.10.2007 16:36 - tisková zpráva


Škoda – Česká pojišťovna Challenge 2007
 
Stejně jako loni, kdy měl formulový Pohár národů A1 GP svou premiéru v České republice, také letos bude součástí mezinárodního víkendu v Brně prezentace vozů a jezdců Česká pojišťovna – Škoda Octavia Cupu. Jedenáctý ročník prestižního poháru v září skončil celkovým vítězstvím Erika Janiše, ale majitelé, partneři i organizátoři uvítali aktivitu pilota Václava Brejly. Ten se rozhodl prostřednictvím své společnosti Auto Brejla s.r.o. opět uspořádat exhibiční závodní víkend, jehož výsledky se nezapočítávají do už uzavřeného bodování. 12. – 14. října půjde o vítanou příležitost, aby se pohárové octavie představily početnému mezinárodnímu publiku.
 
„Zdá se nám logické, že jsme vytvořili tradici, která je vítána jak majiteli poháru, tak i jeho účastníky. Všechny stáje se letos chtějí ještě jednou utkat na brněnské trati. Pro všechny jezdce jde opět o výzvu, která je zdůrazněna i názvem naší exhibice Škoda – Česká pojišťovna Challenge,“ vysvětlil promotér podniku a známý pražský prodejce škodovek Václav Brejla. Dodal, že opětovné uspořádání dvou závodů pohárových octavií v rámci Škoda Transportation A1GP - Velké ceny primátora statutárního města Brna proběhne za významné spolupráce celé řady tradičních partnerů oficiálního poháru a samozřejmě i některých dalších. Ti uvítali možnost prezentovat se při atraktivních závodech českých vozů.
 
Bude to hodně prestižní a všichni se těšíme na další letošní setkání na trati. Osobně jsem s průběhem letošního ročníku oficiálního poháru spokojen. K celkovému druhému místu jsem si připsal i absolutní vítězství za tři poslední roky. Vím, že ve startovním poli je ale hodně soupeřů, kteří si budou chtít spravit chuť třeba po technické smůle.
 
Pro celkového vítěze je opět připravena jako hlavní výhra terénní čtyřkolka. Naprázdno nevyjdou ani další bodovaní jezdci, od partnerů jsme pro ně získali skutečně atraktivní věcné ceny,“ doplnil Václav Brejla.
 
V propozicích exhibice jsou drobné odchylky od propozic oficiálního poháru. V pátek v 9,30 začíná volný trénink a odpoledne v 15,40 proběhne oficiální kvalifikace. V obou jízdách budou mít jezdci během půlhodiny možnost vyladit vůz a získat co nejlepší místo na roštu pro start prvního závodu. Ten začne v sobotu v 8 hodin a 50 minut. Druhá ostrá jízda proběhne v neděli v atraktivním čase od 12 hodin a 25 minut.
 
Postavení na roštu pro druhý závod bude dáno součtem umístění z kvalifikace a prvního závodu. V případě rovnosti součtu umístění rozhoduje výsledek prvního závodu. Zajímavostí je, že počet pneumatik na kvalifikaci a dva závody je omezen na osm kusů suchých plášťů, aby měli všichni zcela vyrovnané podmínky.
 
Škoda – Česká pojišťovna Challenge 2007 bude skutečně hodně zajímavou okruhovou podívanou…
 
PR
 
 
PŘIPOMÍNÁME !!!

S Českými drahami na A1GP Brno ZDARMA!

Promotér závodu, společnost BPA sport marketing, ve spolupráci s Českými drahami zajistí pro fanoušky v neděli 14.10.2007 vlakovou dopravu zdarma. Každý, kdo u pokladen Českých drah předloží platnou vstupenkou na závod A1GP, obdrží zpáteční jízdenku zdarma.

U příležitosti konání formulového závodu Škoda Transportation A1GP - Velká cena primátora statutárního města Brna na Automotodromu v Brně dne 14. října 2007 bude návštěvníkům akce poskytnuta bezplatná úvěrová přeprava ve vlacích ČD za těchto podmínek:

úvěrové jízdenky si mohou cestující vyzvednout pouze ve výdejnách jízdenek vybavených zařízením pro elektronický prodej jízdních dokladů. Tuto jízdenku nelze získat u průvodčího ve vlaku ani v železniční stanici
úvěrová jízdenka bude vystavena vždy pro 2. vozovou třídu vlaků EC/IC jako zpáteční z kterékoliv železniční stanice v České republice, kde staví vlaky ČD, do železniční stanice Brno hl. n. a zpět
první den platnosti zpáteční úvěrové jízdenky může být pouze 14. října 2007, konec její platnosti bude ve 24:00 hodin dne 15. října 2007
pokud cestující nepředloží při kontrole jízdních dokladů (ve vlaku) při cestě TAM nebo ZPĚT k úvěrové jízdence vstupenku, jejíž číslo je na jízdence uvedeno, bude pro daný směr jízdy odbaven za jízdné, na které prokáže nárok
UPOZORNĚNÍ - V případě, že pojedete vlakem SC (Pendolino), musíte si předem zakoupit místenku. Vlak SC je povinně místenkový! Cestujících mají vždy vnitrostátní jízdné zdarma. To platí pro vlaky ČD všech kategorií. Rezervační doklady (místenky, lehátkové lístky, lůžkové lístky) si cestující hradí v běžné výši. Tedy ve vlacích povinně místenkových, kterými vlaky kategorie SuperCity vedené jednotkami pendolino jsou, zaplatí běžnou cenu místenky (86 korun s průzem RailPlus, 200 korun, když průkaz nemá).


 
 
Fotogalerie:   ALMS 2007: Tomáš Enge a tým Petersen Motosport, foto týmu

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose