www.car.cz
 

A1GP: Předseda sněmovny Vlček navštívil v Brně českou stáj
     13.10.2007 17:05 - tisková zpráva


Předseda Poslanecké sněmovny Miloslav Vček dnes navštívil českou stáj ve formuli A1GP – Světovém poháru motorsportu. Přijel do zázemí brněnského autodromu, kde se zítra uskuteční dva závody stále populárnějšího mistrovství. Setkal se s týmovými jezdci, především se stájovou jedničkou Erikem Janišem a živě diskutoval také s šéfem týmu Antonínem Charouzem. V krátké době šlo již o druhou návštěvu politika u českých závodníků.
 
Již minulý měsíc jej bylo vidět v brněnském zákulisí a na startu bitev FIA Grand Turismo a FIA GT3. Dnes si vyzkoušel, jak se sedí ve formulovém kokpitu nebo za volantem speciálu Mercedes Benz AMG DTM. Pak popřál Erikovi Janišovi samé štěstí do dnešní kvalifikace a zítřejších závodů.
 
„Pan Vlček se seznámil i s bývalým šampionem F1 Alanem Jonesem, bylo to milé setkání,“ líčí Antonín Charouz. „Předseda sněmovny mě příjemně překvapil tím, že jako kluk mi chodil fandit na závody do vrchu, které se nedaleko od Brna jezdily.“
 
Miloslav Vlček si návštěvu užíval. Zajímal se o každý detail A1GP. „Jako Moravan a velký fanoušek závodů se na brněnský okruh vždy velmi rád podívám. Dnešek byl velmi zajímavý. Zítra se na autodrom bohužel nedostanu, tak jsem rád, že jsem zde byl alespoň dnes. Zašel jsem za Erikem Janišem a popřál mu velké závodnické štěstí,“ dodal Miloslav Vlček.
 
BPA

 
 
Fotogalerie:   A1GP v Brně navštívil i politik Vlček, foto BPA M. Straka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose