www.car.cz
 

Pongratz rallye Kralovice – memoriál Martina Vodehnala se blíží
     15.10.2007 10:42 - tisková zpráva


Dne 26. října 2007 odstartuje již v pořadí šestá automobilová soutěž pořádaná Rallye Clubem Marionetta v Kralovicích a to pod názvem Pongratz rallye Kralovice – memoriál Martina Vodehnala, jako vzpomínku na mladého a nadějného jezdce, který bohužel při loňském ročníku  Rallye Střela, zaplatil za tento krásný sport svým životem.
 
Hlavním sponzorem letošního ročníku, je firma Pongranz s.r.o., která se zabývá výrobou přívěsných vozíků za osobní automobily.
Centrum rallye je připraveno po roční pauze opět do města Kralovice na severním Plzeňsku.  Servisní zóna se bude nacházet v areálu dílen Střední školy, dříve zemědělského učiliště. Slavnostní start je naplánován na pátek 26. října, na Masarykově náměstí před Komerční bankou od 17:00 hod., kde budou všechny posádky přejíždět startovní rampu a budou představeny přihlížejícím divákům.  
 
Ostrý start do 1. noční etapy,  bude téhož večera v 19:18 hodin. Start do 2. etapy, bude následující den v 8:00 hod. a v cíli jsou posádky očekávány kolem 16:00 hodiny. V průběhu  celého závodu je čeká rozmanitý povrch tratí se 130 km rychlostních zkoušek. Součástí měřených úseků je i málo používaná atraktivní okruhová zkouška.
 
V současné době je přihlášeno 77 posádek s tím, že kapacita propustnosti trati ještě nebyla naplněna a uvítáme každou další přihlášku, která obohatí naše startovní pole.
 
 
            Více informací k tomuto závodu je možno nalézt na www.marionetta.cz
 

 
 
Fotogalerie:   Rallye Pardubice 2007, foto Jirka Rohlena

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose