www.car.cz
 

V Adrii byl zahájen 3. ročník FIA ETCC. I s Michalem Matějovským
     27.10.2007 10:28 - tisková zpráva


26. 10. 2007, Adrie, Itálie -

Úvodními testovacími jízdami byl v pátek 26. října 2007 zahájen na italském okruhu ADRIA INTERNATIONAL RACEWAY (adriaraceway.com) prestižní podnik FIA European Touring Car Cup 2007. Za velkého zájmu medií přijely do Adrie více než tři desítky jezdců z jedenácti evropských zemí.

Michal Matějovský zahájil testovaní ve čtrnáct hodin a zhruba po hodině se dostal s časem 1.42.615 na desáté místo klasifikace ve své skupině (celkem 24 jezdců). Dosahované průměrné rychlosti kolem 100 km/h odpovídaly podmínkám na trati, jelo se totiž za stálého deště na mokrých pneumatikách. "S testem jsem byl zpočátku spokojen a dařilo se mi poměrně rychle, tak jak jsem poznával trať, snižovat dosahované časy. Později se však začala projevovat závada na motoru a tak jsem se rozhodl dále v testu nepokračovat. Nyní se na motoru pracuje a ráno by mělo být opět vše pořádku", řekl po skončení pátečních testovacích jízd Michal Matějovský.

Program pohárového víkendu v Adrii pokračuje v sobotu dopoledne dalšími dvěma volnými testovacími jízdami a na patnáctou hodinu je naplánována kvalifikace pro nedělní závody. .

Matějovský odcestoval do italské Adrie na 3. ročník FIA ETCC
- 25. 10. 2007, Hradec Králové -

Ve čtvrtek ráno odcestoval do dějiště konání 3. ročníku evropského poháru cestovních vozů jezdec Michal Matějovský. O den dříve zahájil tým přepravu závodní techniky a týmového zázemí. Matějovský se prvních volných testovacích jízd zúčastní v pátek odpoledne. Den pak ukončí briefingem soutěžních jezdců, který je plánován na podvečer, na 18. hodinu.

V sobotu jsou na programu další dvě dopolední volné testovací jízdy a v 15.00 se pojede půlhodinová kvalifikace, která určí pořadí jezdců na startovním roštu prvního nedělního závodu. O výsledcích kvalifikace budeme v sobotu večer informovat na těchto stránkách.

 

PR ČSMS


 
 
Fotogalerie:   Vsetín 2007, před a po havárii Martina Hudce, foto týmu a emk.cz

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose