www.car.cz
 

KW Berg-Trophy International 2008 hlásí novinky - doplní jej regionální seriál pouze na Moravě.
     29.10.2007 09:17 - tisková zpráva


KW Berg-Trophy 2008

Dnešním dnem byly oficiálně oznámeny nové Technické propozice, Standartní propozice a Sportovní řád pro rok 2008. Nejdůležitější změnou je to, že se pojede 10-ti dílný KW Berg-Trophy International se závody v České republice, Slovensku a pravděpodobně Maďarsku a 5-ti dílný KW Berg-Trophy Regional se závody pouze na Moravě.
 
Prvním závodem sezóny bude Mohyla Míru (Regional) a to 12.-13. 4. 2008. Kompletní kalendář obou částí KW Berg-Trophy bude uveřejněn rovněž 1. 12. 2007. Přihlášky do seriálu budou spuštěny 1. 12. 2007 a ukončeny 31. 3. 2008, kdy potvrzením přihlášky je zaplacení vstupního poplatku do seriálu. Jezdci, kteří se chtějí zúčastnit i vypsaných trofejí a cupů, mohou rovněž v tomto období podat přihlášku.
 
Nově byly vypsány skupiny BMW M1 pro sériové vozy tohoto modelu a HA, což je označení pro závodní historické vozy. Skupina ST byla přejmenována na S a bylo zde několik důležitých úprav technických propozic. Nově je vypsán Igol Cup, dále bude pokračovat Matador Cup a rovněž SVC Náchod Team Cup i BP Autosport BMW Cup.
 
Důležitá je i informace o technických a administrativních přejímkách, kde jezdec, který se ještě závodů KW Berg-Trophy 2008 neúčastnil, musí být na těchto přejímkách již v pátek. Na těchto prvních přejímkách každý jezdec obdrží identifikační čip jezdce a sportovní průkaz vozu, který by měl sloužit i pro další sezóny Berg-Trophy.
 
Rezervovaná startovní čísla budou k dispozici rovněž na prvním závodě jezdce, ale v případě umístění velkého startovního čísla včetně loga seriálu na obě přední dveře, nemusí instalovat malá laminovaná čísla na zadní okna. Pro jezdce se chystají na rok 2008 důslednější technické přejímky, vylepšení práce komisařů a servis pro jezdce v depu, větší medializace jak v Čechách a Slovensku, tak i Polsku.
 
Rovněž se dojednávají dohody s partnery seriálu, kteří garantují kvalitní ceny na vyhlášení vítězů i k jednotlivým závodům. Veškeré informace o nových propozicích a řádech si prosím důkladně prostudujte na www.berg-trophy.cz, kde se postupně dozvíte i o dalších novinkách k seriálu.
 
 
S pozdravem
 
Stanislav Firtl
promotér KW Berg-Trophy International 2007
www.berg-trophy.cz

 
 
Fotogalerie:   Epilog 2007 objektivem Martina Straky - BPA

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose