www.car.cz
 

Jan Midrla úspěšný v prestižním Světovém finále EASY KART v italské Cervii.
     1.11.2007 18:07 - tisková zpráva


Opava – Opavský třináctiletý motokárový jezdec Jan Midrla završil letošní motokárovou sezonu dalším skvělým výkonem. Již koncem září se stal Mistrem ČR ve třídě ROK Junior a počátkem října obsadil čtvrté místo v prestižním Světovém finále EASY KART  v italské Cervii.
 
Poslední závod v letošním roce, kterého se zúčastnil, bylo Světové finále ROK CUPU, do kterého postoupili v kategorii Junior první tři jezdci z mistrovství ČR. V tomto závodě se sešlo na 50 jezdců  z 23 zemí světa. Náš mladičký nadějný jezdec obstál ve velice silně obsazeném poli  skvěle, dojel si pro 2. místo, když na prvního jezdce v cíli ztratil pouhou 1,5 sekundy.
 
Tento úžasný výsledek těší o to více, pokud si uvědomíme, že celý závod sledoval z tribuny Michael Schumacher, sedminásobný mistr světa F1. Doufáme, že nám Jan Midrla předvede ještě pár takových výborných výsledků a hledači talentů do F1 nepřehlédnou tak výjimečný talent jako je tento nadějný pilot.


 
Jirí Vitula
PR

 
 
Fotogalerie:   Roman Midrla čtvrtý ve svět. finále Easy kart v Cervii, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose