www.car.cz
 

Jan Kopecký v Sosnové bavil diváky. Byl to poslední start s WRC v Česku !
     4.11.2007 09:29 - tisková zpráva


GLOBAL ASSISTANCE SETKÁNÍ MISTRŮ
 
Setkání mistrů, Sosnová u České Lípy
Sobota 3.listopadu 2007, Česká republika
 
Stalo se již příjemnou tradicí, že na sklonku domácí motoristické sezóny se mistři volantů scházejí v Sosnové u České Lípy, aby na trati sosnovského autodromu změřili síly. Tradičního a populárního „Setkání mistrů“ se pravidelně s vozem specifikace WRC účastní i Jan Kopecký. Pilot Czech Rally Teamu Kopecký v minulosti nenašel přemožitele a i v letošním roce úspěšně obhájil vítězství s vozem Škoda Fabia WRC, se kterým startuje ve vybraných soutěžích seriálu Mistrovství světa v rallye.
 
Czech Rally Team Kopecký připravil pro fanoušky stejné servisní zázemí, které tým využívá během světových soutěží. Svojí účastí na setkání Czech Rally Team Kopecký poděkoval fanouškům za skvělou podporu nejenom v této sezóně.
 
I letos pořadatelé ve spolupráci s Czech Rally Teamem Kopecký připravili skvělý dárek pro dva vylosované držitele vstupenky. Oba výherci na závěr oficiálního programu si vyzkoušeli pozici spolujezdce ve voze Škoda Fabia WRC, se kterým se posádka Jan Kopecký – Filip Schovánek účastní světových soutěží.
 
„Jsme pochopitelně rádi, že jsme se mohli této akce zúčastnit. Již druhou sezónu klademe důraz především na starty ve světových soutěžích. Proto velmi rádi vítáme jakoukoliv možnost poděkování fanouškům a především všem našim partnerům v České republice,“ řekl vedoucí týmu Josef Kopecký.
 
„Setkání mistrů není pochopitelně klasickou soutěží, ale každoročně se na tuto akci velmi těším. Show navštíví vždy mnoho diváků, kteří i v nepříznivém počasí zajišťují skvělou atmosféru.
 
Snažil jsem se s vozem Škoda Fabia WRC pobavit fanoušky, kteří nás neuvěřitelným způsobem podporují na každé světové soutěži. Právem jim patří poděkování nejenom z mé strany, ale i od celého našeho týmu. Je však i mnoho příznivců motoristického sportu, kteří nemají možnost vycestovat na světovou soutěž do zahraničí. Právě během tradiční akce v Sosnové je prostor pro naše společná setkání a autogramiádu. Pochopitelně výrazný zájem poutal především vůz Škoda Fabia WRC v akci.
 
Naší účastí jsme neprezentovali jenom soutěžní tým, ale i společnost Škoda Auto a.s. Právě s výraznou podporou mladoboleslavské značky startuji ve světě a letošní náročný program by bez podpory společnosti Škoda Auto a.s. byl nerealizovatelný. Proto mé nejvýraznější poděkování patří firmě s okřídleným šípem ve znaku,“ dodal Jan Kopecký.
 
 
 
Výsledky, i když o výsledky až tak nešlo ...:
 
Rallye - WRC: 1. Kopecký (Škoda Fabia WRC), 2. Vlček (Škoda Octavia WRC), 3. Pospíšil (Škoda Octavia WRC).
Rallye - skupina N4: 1. Semerád (Mitsubishi Lancer Evo IX), 2. Votava (Mitsubishi Lancer Evo IX), 3. Červenka (Mitsubishi Lancer Evo VIII).
Rallye - Super 1600: 1. Tlusťák (Citroen Saxo Kit Car), 2. Vlček (Peugeot 206), 3. Kundrát (Peugeot 206).
Rallye - historické automobily: 1. Triner (Škoda 130 RS), 2. Tichý (Opel Kadett Coupé), 3. Tenkl (Opel Kadett Coupé).
Autokros - divize 3 do 4000 ccm: 1. Smrž (Ford Cosworth), 2. Hošek (Audi A8), 3. J. Štětina (Audi 2000).
Divize 3 do 1600 ccm: 1. Nosálek (Škoda 1600 4x4), 2. Šott (Suzuki Hayabusa), 3. V. Štětina (Sadev Yamaha).
Junior Buggy: 1. Zeman (Yamaha R6), 2. Sekanina (Suzuki 600 GSXR), 3. Kramářová (Honda CBR 600).
Rallyekros - divize 2: 1. Častoral (Opel Astra OPC), 2. Kotek (Honda Civic Type-R), 3. Smetana (Honda Civic).
Divize 1: 1. Beneš (Škoda Fabia Cup), 2. Zeman (Škoda Fabia Cup), 3. Pátl (Škoda Fabia Cup).
Divize 1A: 1. Sommer (Peugeot 206), 2. Čermák (Škoda Fabia 1.6), 3. Bílek (Škoda Felicia 1.6 VRS).

 
 
Fotogalerie:   Setkání mistrů Sosnová 2007, foto Motorsport Kopecký

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose