www.car.cz
 

Speciál Audi A4 DTM ss těšil na Rychlých kolech velkému zájmu návštěvníků
     5.11.2007 09:55 - tisková zpráva


Speciál z DTM sklidil na Rychlých kolech velký zájem návštěvníků
 
Naprosto nepřehlédnutelné místo zaujal vůz AUDI A4 DTM v barvách Bohemia Racing Teamu na výstavě Rychlá kola v Lysé nad Labem. Návštěvníci tradičního setkání na konci motoristické sezóny jej mohli vidět vlastně jako zcela první exponát hned ve vestibulu vstupní haly do celého výstavního komplexu.
 
Zájem o speciál používající kosmické technologie byl obrovský. Zvláště, když šlo o skutečně ostrý automobil, který ještě před týdnem bojoval na asfaltu brněnského okruhu při Epilogu. Ne u všech vystavených vozů tomu bylo tak, v některých případech šlo totiž jen o makety v životní velikosti, což zkušení návštěvníci velice rychle odhalili. 
 
Vůz byl tedy podroben zevrubné prohlídce ze všech stran a přihlížející dlouze rozvíjeli diskuse o jeho technických parametrech, výkonu a zrychlení.
 
Rychlá kola tedy definitivně zakončila okruhovou sezónu roku 2007. Zimu bude Bohemia Racing Team věnovat nejen odpočinku, ale také přípravě na příští rok. Chystají se velká překvapení…
 
 

 
 
Fotogalerie:   Epilog 2007 objektivem Ladislava Kuruce

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose